2821
2789
عنوان

یه خواب وحشتناک دیدم

404 بازدید | 25 پست

بچه ها من بابام تازه ۲۰ روزه فوت کرده دیشب یعنی دم صبح بود وقتی بیدار شدم ساعت ۵ بود ی خواب خیلی بدی دیدم که از ترس پریدم از خواب کسی تعبیر بلده تعریف کنم براتون 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

عزیزم خواب های ترسناک و نباید تعریف کرد 

این خواب ها فقط ناشی از فکری بودن یا استرسی بودن میاد

خدا پدرتون هم بیامرزه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دیدم ی جای تاریکیک هسیم ی نفر زنگ زد ب مامانم گفت داداشم مرده مام جیغ و داد و گریه کردیم ولی اشکی نمیومد از چشام بعد همش با خودم میگفتم بیچاره زنداداشم چیکار میکنه پسرش چیکار میکنه دخترش همنوز کوچولوعه بعد یاد داداشم میفتادم میگفتم اخرین سری دیدمش حرف زدیم این لباسو پوشیده بود اون حرفو میزد همش یاد بابا بود ک کجاست چیکار میکنه الان میره اون دنیا میبینتش باید بنرشو بچسبونیم اول شهرک ک خونمون اونجاست بعد دیدم از ی تونل مانندی ب سرعت رد شدم جاده و جنگل زیر پام بود ولی انقد سریع رد میشد ک دیده نمیشد یهو دیدم پیش بابامم تو ی بیابونی و خیلی تاریک بود بابام داشت با فرغون تکه های بلوک های خورد شده رو جمع میکرد میریخت تو فرغون بعد دسته فرغونو گرفت و راه افتادیم اون خرف میزد ولی من خرفی نمیزدم بهم گف محسن یعنی داداشم باید جوون مرگ بشه دیدی جوون مرگ شد دل منو اتیش زد دل منو شکوند رفتیم مغازه باهم خواست خرما بخره اومد الکی گف بابا ندارن بریم دلمو شکوند بعد من همش میگفتم وای الان بابام تازه مرده بود الان باز باید زنگ بزنم ب دوستام بگم داداشمم مرد ک یهو از خواب پریدم خیلی ترسیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خواب های ترسناک و نباید تعریف کرد  این خواب ها فقط ناشی از فکری بودن یا استرسی بودن میاد ...

ممنون عزیزم . بخون تعریف کردم ممنون میشم اگه مفهومی از خوابم میفهمی بگی 

بچه ها تعریف کردم اگه کسی تعبیر میدونه یا مفهومی از خوابم بگه ممنون میشم خدا امواتشو بیامرزه . خیلی تو فکرشم از صبح بهمم ریخته 

ممنون عزیزم . بخون تعریف کردم ممنون میشم اگه مفهومی از خوابم میفهمی بگی 

من تعبیر خواب بلد نیستم گلم 

من میگم فقط بخاطر فکر و خیاله 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

سلام این خوای میگه شما برای حمایت عاطفی دلتون به برادرتان قرص و محکمه و خداروشکر ایشون هست 

انگار خلا نبودن مدر رو ایشون براتون جبران میکنن به نحوی همون تکیه گاه بودن رو 

روح پدرتون در ارامش

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
من تعبیر خواب بلد نیستم گلم  من میگم فقط بخاطر فکر و خیاله

اصلا فکرشم نکرده بودم خوابیدم یهو دیدم پریدم . بازم مرسی ک نظر دادی عزیزم

خدا پدرتون رو بیامرزه شما زیاد حساس شدی به مرگ ممکنه به خاطر اون باشه خواب مرگ هم معمولا نشونه از عمر طولانی هستش 

انشاالله که خیره و سایه برادرتون بالا سر خانوادش باشه 

حاجی نون پنیری سابقم 
خدا پدرتون رو بیامرزه شما زیاد حساس شدی به مرگ ممکنه به خاطر اون باشه خواب مرگ هم معمولا نشونه از عم ...

انشالله ممنونم . باورت میشه یک ماه قبل فوت بابام همش خوابشو میدیدم ک مرده . میترسم داداشمم خوابشو دیدم فوت کنه دور از جونش یبار دیگه ام قبلا دیدم ک فوت کرده . ولی بابام خدابیامرز زنده بود میگف از داداشم ناراحته میگم شاید حلالش نکرده باشه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز