2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دراز میکشی ی لحظه حس میکنی چقد شدید خوابت میاد  بیهوش میشی دوساعت بعد هم یا بیدارت میکنن تو ریکاوری یا خودت بیذار میشی

عمل بینی انجام دادم درد نداره فقط یکم رسیدگی داره

مثلا خون ابه های بینیتو بگیری و کبودیشو تحمل کنی وگرن دردی نداره اصلا

بیهوشی که درد نداره،تازه به هوش بیای دردا میاد سراغت،ولی سختیش یه هفته،ده روز اولشه،بعدم استرس اینکه ...

بنظرتون از هفته ی بعدش میتونم فعالیت عادیم رو ادامه بدم چون فعالیتم طوریه که باید دائم سرم پایین باشه 

کاربری دوتا همکلاسی🌱
بنظرتون از هفته ی بعدش میتونم فعالیت عادیم رو ادامه بدم چون فعالیتم طوریه که باید دائم سرم پایین باش ...

با دکترت مشورت کن،چون یادمه تا دو ماه باید رو به بالا بخوابی،سنگین برنداری و زیاد سرتو پایین نگیری

👨‍👩‍👧
چند روز بعد عمل میتونم فعالیت عادیم رو انجام بدم؟

تا یک هفته کامل باید استراحت کنید بعدش کم کم برمیگردید به روال عادی ، البته باز هم باید خیلی مراقبت کنید . همه چیز رو پزشکتون بهتون میگن