2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من قبل زایمانم ۶_۷روز پریودم طول می‌کشید بعد زایمان خونریزی ام خ زیاد شد تازه ۸روز بود بعدم تا ۴_۵روز لکه بینی داشتم رفتم دکتر ک کمش کنه داروهای ک داد بهم نساخت بدتر شدم پریود میشدم پاک ک میشد سه چهار روز بعد شدید میشدم ک دکتر سرم و امپول داد تا قطع شد دارو رو عوض کرد باز فایده نداشت حالا ترسیدم رفتم سونو گفت هر دوتا تخمدانم کیست زده 

دو ماه کامل؟

نه عزیزم دارو استروژن و پروژسترون داد بهم نمیساخت قرص دوفاستون بود با آمپول استرادیول کلا فک کنم هورمون هامو بهم ریخت تا خوب میشدم چند روز بعد باز شدید پریود میشدم بعدم همش درد پریودی داشتم حالا ک پاک شدم قرص دیگه نخوردم رفتم سونو ببینم خوب میشم 

پس باید برم دکتر

اره حتما برو اصلا یچیز عجیب تو اطرافیانم همه پریودی شون ریخته بهم انگار بدن همه با هم ب یه چیزی واکنش داده منم دختر داییم فهمید اینجورم اونم شوک شده ی سر پریوده گفت اومدم سونو ی کیست بزرگ دارم تروخدا توام پشت گوش ننداز حتما برو بفهمی علتش چیه ک منم پنجشنبه رفتم گفت کیست های متعدد توی هر دوتا تخمدانم هست