2777
2789

من موهامو فیس فریم میخواستم بکنم ولی یک سانت ریشه موهام رنگ نشه .ارایشگرم اومد یک سانت از ریشه مو رو دکلره نزد ولی بعد گف ریشه موهات لکه لکی شده و باید ریشه گیری بشه با رنگ مشکی.. الان مشکی پر کلاغی زده ب ریشه موهام و سمت چپ موهام ۱ سانت مشکی زده ولی سمت راست۴ سانتش مشکیه....ادامه موهاهم رفته تو پایه ۸ ...خیییلی زشت شده.
الان چیکار میتونم بکنم؟.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسشو بزارببنم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

دیگه پیشش نری بری پیش یکی دیگه.

یه ارایشگر ابرو برداشتنش خوبه یه ارایشگر کوتاهی یکیم رنگ مو همه کاراتون پیش یه نفر نرید

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
وای منم میخوام ریشه رو دکلره نکنم موهام اسیب نبینه چرا خراب کرد اخه

من فکر میکردم کاری نداره ریشه رو نگیرن...ولی تکنیک خاصی داره

..ارایشگر من بلد نلود...ریشه موهام لک لکی شد...مجبور شد ریشه رو مشکی بزنه

از چندتا رنگ کار پرسیدم میگن چون مشکی پرکلاغی خورده نمیشه کاریش کرد

چرا نشه با دکلره میتونن ولی مو نابود میشه خیلی باید رسیدگی ماسک مو مرغوب بزارن دکلره جنس خوب باشه. یا موهات آمبره کن پایین روشن وسطا تیره تا دوباره دربیان ندلی که دوست داری رنگ کنی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

ن گلم دکلره رو کار ندارم.

.ریشه موهام میخواستم یک سانتش رنگ نشه ... یعنی دکلره نشه...نتونست...گف ریشه موهات لک لکی شده ...باید ریشه گیری کنم... و رنگ مشکی پر کلاغی زد...الان بک طرف فرق سرم یک سانتش مشکیه..یک طرف ۳یا۴سانت...تازه نن موهای خودم مشکی نیس...الان اون مشکی پرکلاغی رو ارایشگرا میگن اگر بخوایم پاکش کنیم ممکنه موهات تیکه بشع...

چرا نشه با دکلره میتونن ولی مو نابود میشه خیلی باید رسیدگی ماسک مو مرغوب بزارن دکلره جنس خوب باشه. ی ...

اخه ریشه دکلره خورده ...بعد مشکی پر کلاغی..الان باز دکلره بخوره...گفتن یهو تیکه میشه مو..

منم مجردم خیر سرم...گفتم عروسی داریم فقط فیس فریم ک جلو مو رنگ میشه بزنم...ک دخترونه باشه..کل موهام رنگ نی