2777
2789

پسرمن دوسالشه....

ازخواهرش صلوات یادگرفته اینجوری میگه🤣🤣

اللهمم صل علی بابا وآل بابا🤣🤣🤣

هرچی درستشو بهش میگیم همون بابارو میگه😅

میره رومبل میخوادمارو بترسونه بگه الان میوفتم..الان میوفتم..

میگه الان میریزم الان میریزم🤣🤣🤣

.

شباهم قبل خواب به همه ی آدما واشیایی که میشناسه شب بخیرمیگه🤣🤣

گودنایت دایی...

گود نایت عمو...

گودنایت آب‌...

گودنایت تلویزیون😶گودنایت قاشق🤣🤣🤣

هراسمی میزدم قبلاانتخاب شده بود..منم خواب گرفته بودنوشتم خوابالوام کوتاه اومد قبول کرد....

ای جااان عزیزمممم😍😂😂😂😂خداحفظش کنهههه

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ندارم بچه ابجیم 5 سالشه خیلی شیرین زبونه مثلا فقط وقتایی که چیزی لازم داره من میشم خاله جونش میگه برام بخر بقیه روزا نمیشناستم

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋

یه کاریم میگم نکن هی میگه چشم چشم چشم...

وهمزمان اون کارو انجام میده🤣🤣🤣این اخلاقش به باباش رفته😏🤣🤣

هراسمی میزدم قبلاانتخاب شده بود..منم خواب گرفته بودنوشتم خوابالوام کوتاه اومد قبول کرد....

ووششش چ جوجویی😂🥹🐥 

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

اخییییییییی واییی  دوست دارم پسرتو فشار بدم له بشه☹️🤣🤣🤣🤣😍💋

خودم روزی چندبار له ش میکنم🤣🤣

گربه م دست برادرزادمو که هنوز سه سالش نشده چنگ انداخت ...اونم شروع کرد گریه کردن گفتم الان میبرمش بب ...

آخی🥺

وای بچه سه سالممم خراب کاری هاشو میکنه خونرو بهم میریزه دیوارو خط خطی میکنه بعد میاد بوسم میکنه میگه مامانی دعوام نکنیا دیگه کار بد نمیکنم به بابا نگو😫😫😫😫😫😫 یا هر چیزی رو که بهش میدم و خوشش میاد میگه مامی لایک😐😑میگم از کی یاد گرفتی میگه از کارتون☹️🤦‍♀️

...

یکی از آشنا هامون یه پسر داره اسم پدربزرگش صمده بد این بهش میگه آقاصمد 

کلا سمت ما پدربزرگ و آقا صدا میکنن این سوره توحید و یاد گرفته میگه قل هو الله احد الله آقاصمد 

هرچی هم بهش میگن باز میگه نه همینه 🤣

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌.