2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من افسردگی داشتم ۷ ماه بود رو به راه شده بودم دارم به سالگرد روزایی که ویرون شدم نزدیک میشم افسردگیم برگشته اصلا حالم یه جوریه دلمم گرفته اما من شوهر ندارم

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
پارسال پاییز خیلی اسیب دیدم نزدیک بود یکی از بهترین ادمای زندگیم و از دست بدم خیلی تنها بودم و از یه ...

انشالله که همیشه سلامت باشید ودر امتحانات اللهی قرار نگیید که اگه گرفتید سربلند بیرون بیایید واین خودش نشانه خوبیه که با خدا آشتی هستی 

انشالله که همیشه سلامت باشید ودر امتحانات اللهی قرار نگیید که اگه گرفتید سربلند بیرون بیایید واین خو ...

مرسی عزیزم 

اگه تونستی حتما دعا کن برام خیلی محتاج دعام

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●