2777
2789
فدات بشم گلم..... کاش همه مثل شما انرژی مثبت بدن... من و همسرم همسن هستیم.... همه میگن من بزرگت نشون ...

خدانکنه 

این چه حرفیه 

به نظرم بخاطر موهاتونه و ابروهاتون 

ژل زدین گونتونو؟ 

ماشاالله  خیلی نازین 

رنگ موهاتونو به نسکافه ای یا رنگای تیره تر تغییر بدین ابروهاتونو پر تر کنید 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم... هم سنیم

سلامت باشید 🥰

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

عکس پروفایل که روسری دارید قشنگتره ، من فکر کردم خیلی کم سن تر باشید گفتید 38 تعجب کردم ... قیافه اتون مهربونه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
خدانکنه  این چه حرفیه  به نظرم بخاطر موهاتونه و ابروهاتون  ژل زدین گونتونو؟  ...

اره ژل زدم عزیزم.... اتفاقا زیاد دست به ابروهام نمیزنم... موهام هم کمی تیره میکنم.... خودمم تیره دوست دارم ولی اقامون میگه روشن کن عاشق موی روشنه

دل و جانم به فدای بچه هام
اره ژل زدم عزیزم.... اتفاقا زیاد دست به ابروهام نمیزنم... موهام هم کمی تیره میکنم.... خودمم تیره دوس ...

پس بقیه رو ولش مهم اقاییتونه ک دوست داره 

بزن رو عکست بالای صفحه میاره نی نی سایت من بزن روش برو تو تاپیک های ایجاد شده اونجا میتونین قفل کنید