2777
2789

یه قابلمه آب بزار پیاز خام و درسته سیب زمینی درسته مرغ یه تیکه جو پرک بشور بریز یه قاشق رب سبزی هویج و شلغم نمک و ادویه بزار بپزه وقتی پخت سیب زمینی دربیار بو گوشتکوب له کن دوباره بریز توش هم بزن یه کم آبلیمو و نعناع خشک بریز توش نوش جان کنید عالیه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

پیاز داغ کن 

ادویه و رب و...بزن یه تفت بخوره جو اضافه کن با هویج ک ریز خورد کردی

مرغ ک پختی آخر سر بهش اضافه کن با سبزی و....بذار یه قل بزنه و نمک وابلیمو و...اضافه کن 

جو زیاد نریز من برا ۴نفر یه استکان می ریزم بذار خوب جا بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان داشتم می‌دیدم اتفاقا

تو یه قابلمه گوجه و سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه ای رو خرد کن و با سینه مرغ بذار بپزه 

بعد که همشون پختن سینه مرغ و بیار بیرون ریش ریش کن و بقیه مواد قابلمه رو با گوشکوب برقی کاملا له کن و بعد بهش مرغ و جو پرک و زرشک اضافه کن و کمی که قل زد نوش جان کنید

پیاز داغ کن  ادویه و رب و...بزن یه تفت بخوره جو اضافه کن با هویج ک ریز خورد کردی مرغ ک پختی آ ...

پیار باید خام باشه سرخ شده برای سرماخوردگی خوب نیست

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه قابلمه بردار 

نمک فلفل زردچوبه 

یدونه هویج دو تکه کن 

یدونه گوجه 

یدونه سیب زمینی متوسط 

یدون پیاز از وسط نصف کن 

آب بریز 

به علاوه عصاره مرغ یا خود مرغ 

بزار بپزن 

اگه مرغ ریختی مرغ در بیار ریش ریش کن 

ما بقی مواد هم یا با گوشت گوب برقی یاهر وسله ای میکس کن 

مرغ های ریش ریش بریز داخلش 

جو‌پرک بریز 

بزار جا بیفته 

اخرش هم گشنیز و جعفری بزن 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

سینه مرغ رو نگینی خرد میکنم با پیاز رنده شده تفت میدم ادویه میزنم یکم رب میزنم بعد سبزی و هویچ رنده شده و جو پرک میریزم اب جوش هم میریزم میزارم بپزه وقتی جو ها پختن رشته سوپ اضافه میکنم.اخرش هم یکم ابلیمو میزنم.دخترم دوست داره.

پیاز رنده کن با یکم روغن تفت بده 

هویچ و سیب زمینی رو هم رنده کن بهش اضافه کن 

یه تیکه مرغ بنداز توش 

سبزی جعفری هم اضافه کن 

رب بزن 

بذار بپزه 

اخر سر هم رشته سوپ بریز 

موقع خوردن هم ابلیمو اضافه کن 

یه قابلمه بردار  نمک فلفل زردچوبه  یدونه هویج دو تکه کن  یدونه گوجه  یدونه س ...

آبلیمو هم بزن راستی 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

نمیدونم سوپ سرماخوردگی با سوپ عادی فرق داره؟ یمدل هست من میپزم بچه هام دوست دارن یه هویج درشت یه سیب زمینی ویه پیاز متوسط، دوتا گوجه (بدون پوست) یه سینه مرغ همه رو درسته میندازم تو آب ابپز میشه ،بعد مرغ رو جدا میکنم بقیه سبزی جات رو میکس میکنم حالا یا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن مرغ رو ریش ریش میکنم همه رو دوباره برمیگردونم تو قابلمه بعد بهش جو پرک و یه مشت جعفری و نمک و ابلیمو میزنم بعد ۲۰ دقیقه امادس

خدا خیرت بده فردا درست میکننم خیلی لطف کردی 

قربونت انشالله زودی خوب میشه مخصوصا توش شلغم و ابلیمو داره واسه سرما خوردگی عالیه

یه تفت بدی در حدی ک سبک بشه  من اصلا پیاز خام نمیخورن بچه هام  رنده می کنم

واسه سوپ سرماخوردگی من خودم درسته میندازم توش عصاره اش در میاد بعد در میارم میندازم بیرون 

ولی واسه خودمون معمولی باشه اره خرد میکنم و سرخ میشع