2777
2789
عنوان

چی بگم؟

60 بازدید | 8 پست

من تو مرحله نامزدیم (عقد)

خیلی وقت پیش به نامزدم گفتم میخوام یه هنر یاد بگیرم بیشتر به میکاپ علاقه دارم 

دیشب بهش گفتم دختر فلانی (دختر دوست خانوادگیمون باهم بزرگ شدیم ) داره میکاپ یاد میگیره خواهر کوچیکه هم رنگ مو یادگرفته و این حرفا …

امروز جلو مادر شوهرم بهش میگم هرچه زودتر میخوام‌برم یه چی یاد بگیرم ،هم داره دیر میشه هم حوصلم سر رفته 

میگه چیه چون دختر فلانی(همون دوستم) رفته یاد گرفته توام باید بری 🫤

حالا قیافه من 😶😶😶

خیلی ناراحت شدم 

چون خودش میدونه من ادم حسودی نیستم :/

این مردا یه وقتایی یه کارایی میکنن ،مخ ادم سوت میکشه 

منم بودم همینو میگفتم😁😁😃😃

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
منم بودم همینو میگفتم😁😁😃😃

نه اخه من خیلی وقت پیش با دختر داییش حرف زدم برم پیشش برای یادگیری و قرار شد شوهرم پولشو بده 

خودش گفت میخوای با پول خودت برو گفتم نه لازم دارم پولمو گفت پ یه مدت صبر کن بهت پول بدم ،من منظورم این بود زودتر پول و بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتب کردی جلو مادرش گفتی. پسرا دوس دارن جلو ننشون یه جنمی از خودشون نشون بدن میزنن تو برجک زنشون یعنی من خیلی مردم خیلی زورم به زنم میرسه حرف حرفه منه. هر چند بعدا دودش تو چشمشون میره و زنش هم از وسط دو نصفش میکنه. ولی طول میکشه تا یه چیزایی رو زن و شوهر از روی تجربه یاد بگیرن. از این به بعد حرفای این مدلیتو پیش خوانواده شوهرت مطرح نکن. تو خلوت دو نفره مخشو بزن. در ضمن تا یه کاری رو تا آخر انجام ندادی خانوادشو در جریان قرار نده چون ممکنه نظر شوهرتو عوض کنن. مردا هم که خوب معلومه رو حرف مادرشون حرف نمیزنن      

کارش درست نبوده ولی شمام از خونه داریت لذت ببر بابا. دخترخاله من برعکس شماست همسر و مادرهمسرش بارها خواستند که اینو شاغل کنن نتونستن😁 خودش میگه دوس دارم تو خونه بمونم. وضعشم از من ِ شاغل بهتره.البته خوبه آدم وابسته نباشه ها ولی نمیخواد خیلی سریع و فوری دنبال کار باشی فعلا از نامزدی لذت ببر

کارش درست نبوده ولی شمام از خونه داریت لذت ببر بابا. دخترخاله من برعکس شماست همسر و مادرهمسرش بارها ...

یه بار من تویه تاپیک حرف شما رو زدم منو زنده زنده خوردن همه شاغلا ریختن رو سرم🥺

اشتب کردی جلو مادرش گفتی. پسرا دوس دارن جلو ننشون یه جنمی از خودشون نشون بدن میزنن تو برجک زنشون یعن ...

بله درسته چون من مادر شوهرمو زنی میبینم ک دخالت نمیکنه 

الان که شما حرف زدی ،با خودم نیگم جلو من که دخالت نمیکنه حتما پشت سر حرف میزنه ،البته گناه نمیشورم !شاید 

کارش درست نبوده ولی شمام از خونه داریت لذت ببر بابا. دخترخاله من برعکس شماست همسر و مادرهمسرش بارها ...

البته خانوادم و شوهرمم دوست دارنا ،من از اخلاقی ک از شوهرم سراغ دارم فکر میکنم شوخی بود ولی من ناراحت شدم 

چون همش بهم میگه برو بیرون ،یه چی یاد بگیر خسته میشی و …