2777
2789
عنوان

کرونا

109 بازدید | 11 پست

بعداراینک کروناگرفتم بعدش واکسن من خستگی وحشتناک موندزانودردسایدگی گرفتم سنی هم ندارم  الان چندماهه تموم انگشتان وکف پام دردمیگیره کیابعدکروناسبستم بدنشون ضعیف شدعین من خستگی وحشتناکش موندازمایش کامل گرفتم مشکل کم خونی ندارم گاهی ورزش میکنم

کرونا عوارض داره حتما با دکتری در این رابطه مشورت کن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

منو همسرم واکسن نزدیم اما کرونا خیلی خفیف گرفتیم در حد از دست دادن بویایی ابریزش اینا 

بابام مامانم واکسن زدن بابام پنج روز بستری بود ریه هاش شدید درگیر شده بود مامانم نای نفس کشیدن نداشت خیلییی هم رعایت میکردن ولی ما فقط جاهای خیلیی شلوغ سربسته ماسک میزدیم الانم کلی عوارض باهاشون مونده 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم واکسن نزدیم اما کرونا خیلی خفیف گرفتیم در حد از دست دادن بویایی ابریزش اینا  بابام م ...

اینجابعدزدن واکسن سکته کردن نذاشتن هم بهداشت این خبر ک تایدبشه بخاطرواکسنه خیلی چیزای دیگ پشت پردس

اینجابعدزدن واکسن سکته کردن نذاشتن هم بهداشت این خبر ک تایدبشه بخاطرواکسنه خیلی چیزای دیگ پشت پردس

باور کن من بعداز واکسن یا خود کرونا دیگه آدم سابق نشدم.همش میرم زیر سرم تاقبل کرونا یکبار هم سرم نزده بودم فقط برای زایمانم!!!!!!!

از بعد کرونا هردفعه یه مریضی میگیرم.بخدا الانم معده درد دارم واقعا خسته شدم از زندگی..

قبلا یه دختر شاد و زرنگ بودم الان به تمام معنا ضعیف که فقط دلم میخواد از خونه بیرون نرم که مبادا مریض شم.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

برام دعاکنید مریضیا تموم بشن واقعا خجالت میکشم دیگه بگم ببرنم دکتر انقدر که مریض میشم.خیلی مقاومت میکنم ولی آخرش مجبور میشم برم زیر سرم و کلی دارو😭😭😭😭😭😭

باور کن من بعداز واکسن یا خود کرونا دیگه آدم سابق نشدم.همش میرم زیر سرم تاقبل کرونا یکبار هم سرم نزد ...

منم همیشه خامریم عفونت وقارچ شدید خوب نشدم طب سنتی میگ بخاطرسردی شدیدبدنت همش مریصی، بروطب سنتی، 

منم همیشه خامریم عفونت وقارچ شدید خوب نشدم طب سنتی میگ بخاطرسردی شدیدبدنت همش مریصی، بروطب سنتی،&nbs ...

عفونت که ۸ساله بامنه ول کن نیست هرچی دکتر میرم...

خواهرم خیلی طب سنتی رفت جاهای مختلف خوب که نشد بدتر شد...یاد قبل کرونا بخیر سالی یبار شاید سرما میخوردم دیگه هیچیییی ولی الان پراز دردم ...

عفونت که ۸ساله بامنه ول کن نیست هرچی دکتر میرم... خواهرم خیلی طب سنتی رفت جاهای مختلف خوب که نشد بد ...

من شیاف چهل گیاه گفتن بزن فقط یک شب زدم تامدتی بهترشدم الان رفتم بزنم بایددورشوکامل بزنم

من شیاف چهل گیاه گفتن بزن فقط یک شب زدم تامدتی بهترشدم الان رفتم بزنم بایددورشوکامل بزنم

ممنونم.از راهنماییت.ان شاءالله تنت همیشه سلامت بمونه 😘😘🫡🫡