2777
2789
عنوان

آرایشگر داف اما بیشعور

567 بازدید | 30 پست

من همیشه یه آرایشگاه مشخص میرم اما آرایشگر خودم به دلیلی یه مدت کوتاه ارایشگاه رو بسته .   خلاصه تصمیم گرفتم برم یه ارایشگاه دیگه که یه بار رفته بودم. (اینم بگم دفعه قبل اینطوری نبود.) رفتم داخل دیدم شلوغه چند تا دختر با یه خانم دور هم جمع شدن حرف میزنن.  

خلاصه گفتم برا اصلاح اومدم گفت بشین . لباش پروتز ، ابروها میکرو، خط چشم و موهاشم یه رنگ قشنگ بود. تو دلم گفتم چه خوشکله اما اومد ابروم رو برداره تا نشست نزدیکم انقدر بو عرق میداد حالم داشت بد میشد.🤢

اما چند دقیقه بعد یه مشکل بدترررر

بیاین الان بقیشم مینویسم،

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

رو صورتم خم شده بود با دخترا شروع کرد به حرف زدن همین طور که حرف میزد اب دهنش میریخت رو صورتم.🤢 منم هی صورتمو با دستم پاک میکردم اما انگار شعورش نمیرسید. نمیدونستم چی بگم واقعا😷 کاش حرف درست میزدن فحش های رکیک میدادن و حرف های زشت میزدن.

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

من کل اصلاح ابرو و صورتم همیشه نیم ساعت طول میکشه این فقط نیم ساعت ابروم رو طول داد. منم کارای دیگه هم داشتم اون طرفا که اصلا بهشون نرسیدم حالا بگین چرااااا؟؟؟.

🥲🥲چه امضای قشنگی

عزیزمی😘

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بچکون چراااا

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

رو صورتم خم شده بود با دخترا شروع کرد به حرف زدن همین طور که حرف میزد اب دهنش میریخت رو صورتم.🤢 منم ...

صد رحمت به آرایشگاه زهره خانوم 

تپلیه رو من خم شده بود شکمش انداخته رو من بدم میومد😂😂😂 

🐈‍⬛❤️🐾
دهنش بو میداد یا بدنش

بدنش🤢 

بوی وحشتناک میداد خب

میتونست قبل اینکه بیاد یه دوش بگیره