2777
2789
عنوان

خانومابنظرتون ماشینمونوبفروشیم

151 بازدید | 16 پست

بچه هاتاپیک قبل گفتم درامدشوهرم 10تومن بادوتاشغل ودوتابچه شوهرم مغازه اش توپاساژاون پاساژهم خیلی کم رفت وامدمیشه شوهرم میگه این جدیده روبفروشیم برم خیابون اصلی بتونم پول رهن مغازه روجورکنم برنزفروش میگم اوضاع خراب مردم پول ندارن توبری توخیابون اصلی هم بی فایده اس چون الان 3تومن اجاره میده اونجاباید20تومن اجاره بده با500ملیون پیش بنظرتون خیلی تاثیرمیزاره من میگم جمع کن بزن توساخت وساز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساخت و ساز تا جایی که میدونم عالیه ولی اگه خواستید مغازه بزنید صددرصد بحر خیابون بهتره و اینکه لباس زیر زنونه شنیدم فروشش بهتره یا خواروبار و خوراکی چون وضع ملت افتضاحه 

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.

کلا بزنه توی کار دیگه .مغازه ای که همه قشر آدم مجبورن بخرن مثل مواد غذایی.برنز رو مگه چند درصد مردم می‌خرن حاضرن انقد هزینه کنن؟ تازه همه هم نمیپسندن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فروشش خیلی کم کلی سرمایه بندکرده ماهی 7تومن ازتوش میکشه بیرون

خب اشتباهه دیگه.همین الان وقتشه کارش رو عوض کنه.قبلش حتما تحقیق کنید.خدا برکت و رزق حلال نصیب شما و همه بکنه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است