2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه کلا.‌

اخه تو جزوه نوشته ماهیت ماده به پروتون هاش و خاصیت شیمیایی اش به الکترون ها بستگی داره و اگه خاصیت شیمیایی تغییر شیمیایی محسوب بشه چه فرقی با ماهیت داره چرا دوتا نکته متفاوته🧐🤨

مال چ پایه ای هس؟

به نظرم واکنش هسته منظورش هست که کلا ی ماده به ی مدل دیگه تبدیل میشه مثل خورشید که هیدروژنش به هلیم تبدیل میشه

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

مال چ پایه ای هس؟ به نظرم واکنش هسته منظورش هست که کلا ی ماده به ی مدل دیگه تبدیل میشه مثل خورشید ک ...

مال دهمه درسته ولی وقتی دوتا نکته ی جدا گفته که یک معنی میدن گیج شدم

اخه تو جزوه نوشته ماهیت ماده به پروتون هاش و خاصیت شیمیایی اش به الکترون ها بستگی داره و اگه خاصیت ش ...

خواص شیمیایی به تعداد الکترون های لایه آخر بستگی داره منظور فلز بودن نافلز بودن و ایناست 

ولی پروتون نوع اتم رو مشخص می کنه مثل اثر انگشت هر آدم با تغییر تعداد پروتون نوع اتم فرق می کنه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مال دهمه درسته ولی وقتی دوتا نکته ی جدا گفته که یک معنی میدن گیج شدم

خاب پس همونه 

به تغییرات فیزیکی ربطی نداره تغییرات فیزیکی به تعداد نوترون بستگی داره و عدد جرمی رو تغییر میده .هر تعداد پروتون معرف ی عنصر مثلا ما هلیم رو میدونیم توی جدول دوم هس یعنی دوتا پروتون داره اگه ی عنصر دیگه ای باشه که سه تا پروتون داشته باشه دیگه نمی تونی بگی هیلم چون اون حتما لیتیم میشه پس اگه تعداد پروتون تغییر کرد یعنی واکنش هسته که ماهیت (ذات)ماده رو عوض کرده و اونو به ی چیز دیگه تبدیل کرده

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

مرسی عزیزم ❤❤

خواهش🙂⚘