2777
2789
عنوان

اونایی که بچه کلاس اول دارن

104 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

چه لوازمی گفتن تهیه کنید؟

ب شماهم گفتن کتاب کار جداگانه تهیه کنید ؟؟

برای کتاب های درسی خودشون هم ازتون هزینه گرفتن؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

برای کتاب درسی خیر هزینه نگرفتن

کتاب کمک درسی هم نگفتن تهیه کنیم

چینه

چوب خط

کش پول

تخته وایت برد

ماژیک

مداد رنگی

قیچی 

مقوا رنگی

خط کش

دفتر و مداد پاکن و تراش

...🫤

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کتاب درسی خیز هزینه نگرفتن کتاب کپک درسی هم نگفتن تهیه کنیم چینه چوب خط کش پول تخته وای ...

اها ممنون عزیزم 

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سلام بقول خودشون فعلا سفارش دادن،حرفی از هزینه نزدن. ولی احتمال زیاد خودمون باید پرداخت کنیم. به ش ...

کتابای خودشون ک امروز باید برم تحویل بگیرم فک کنم یه ۱۰۰تومنی هزینه داره با بیمه و اینا 

کتاب کار جداهم خودم باید تهیه کنم نخریدم هنوز چقد میشه

اینایی که گفتین کاملا بستگی به نوع مدرسه داره من پسرم غیرانتفاعی میره وهمه هزینه هارو اول سال یکجا گ ...

اره پسر منم غیرانتفاعی

من مجردم  ولی خواهر زاده هام یکیشون داره میره دوم پارسال یادمه چه بند و بساتی واسش خریدن😂😂😂 ...

واقعا سخته قیمتاهم نجومی

من پارسال پسرم اول بود جز وسایلای ریاضی و یه سری فلش کارت چیزی نخریدیم در عوض کتاب کار برای تابستون ...

چ خوب.دولتی یا غیرانتفاعی

چ خوب.دولتی یا غیرانتفاعی

دولتی عزیزم 

تو شهر ما غیر انتفاعی خیلی ضعیف تر از دولتیه معلماش همه بی تجربه هستن 

یه مدرسه خوب داریم ک اونم گزینشی ثبت نام میکنه الویت با اونایی ک مادر پدر دکتر مهندس دارن