2777
2789
عنوان

کسانی که دچار ام اس هستن میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 28 پست
عه نمی دونستم پس براش نوبت می زنم دوباره 

اره پیگیر باش کدوم شهری؟ طب اسلامی ببرش ام اس از سردی بدنه مواد غذایی رو کامل حذف کنه و دارو عطاری هم بخوره من بابام بعد چندین سال حالش ب قدری بد شد پارسال دکترا قطع امید کردن راه نمیتونست بره ثانیه ای یک بار تشنج کرد علاوه بر داروها دکتر بردیمش طب اسلامی داروهاش بدمزه بودن ولی خورد سردی هم نخورد خداروشکر خوب شد دکترا تعجب کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم از خوب این نیست ک درمان کامل بشه منظورم اینه علائمش رفت الان مثل ی فرد عادی راحته ولی اگ باز ...

جدی 

خداروشکر سردی از این به بعد اصلا نمی ذارم بخوره

بی صبرانه منتظرتم آروانم
سیر زیاد دوست نداره ولی به دوست داشتن نیست به زور به خوردش میدم 

اگ دوست نداره سیر سیاه بگیر روزی ی حبه بخوره مزه لواشک میده سیر طبع گرمی داره هفته ای دوبار هم بهش تخم مرغ با پیاز سرخ کرده بده شیر و گوشت هم بزن تو نت خیلی خوبه هفته ای یکی دوبار حتما بهش بده برا پاهاش خیلی مقویه

اگ دوست نداره سیر سیاه بگیر روزی ی حبه بخوره مزه لواشک میده سیر طبع گرمی داره هفته ای دوبار هم بهش ت ...

غذاش کلا گوشته و اینکه تو هر وعده حتما باید گوشت بخوره چون ورزشکاره واقعا اگه گوشت نباشه گرسنه می مونه چشم حتما این موارد رو رعایت میکنم عزیزم ممنونم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
اره پیگیر باش کدوم شهری؟ طب اسلامی ببرش ام اس از سردی بدنه مواد غذایی رو کامل حذف کنه و دارو عطاری ه ...

سلام عزیزم خوبید؟ببخشید پدرتون از،طب اسلامی وسنتی چی مصرف کردند بهتر شدند؟منم درگیر شدم.میشه لطفا راهنمایی کنید

[QUOTE=326557142]سلام .ببخشید همسرتون بهتر شدند؟ هنوز تگزیفوما میخورند؟ منم مشکل همسرشمارو دارم[/QUOم

میتونم بگم ضعیف نشده واقعا بهش کمک میکنه مولتی ویتامین هم میخوره

بی صبرانه منتظرتم آروانم