2777
2789

متوجه کارهای مشکوک همسرم شدم و بعد مدتی به یقین تبدیل شد که خیانت میکنه. درگیری لفظی بینمشون پیش اومد و روی من دست بلند کرد.وسایلم جمع کردم و به دعوت مادرم رفتم شهر خودم. جلوی دخترم داشت به همسرم فحش های رکیک و بدی میدادی بچم ناراحت شد و گریه کرد گفت جلو من نگید و جیغ و فریاد و.... مادرم فحش های رکیک تری نثار بچه کرد .گفتم انتقام پدر ۴۰ ساله از بچه ۷ ساله نگیر. جلوش فحش نده بدتر فحش میداد.

بعد شروع کرد به فحش دادن به من. که شوهرت چوب کو .... تو کرده از خونه انداختت بیرون، شوهرت میگفتی خونه می سازه و ... میدون تره بار یه و تو مجرد  بودی .... فلانی تو دهنت بود و با فلانی رابطه داشتی و ...😓 که البته صحت ندارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت تو بدبختی جایی نداری بری از خونه من گمشو بیرون. بچه هام نفرین کرد و فحش داد. و کلی حرف دیگ ...

بمیرم برات خب وقتی انقد بد دهنه با شوهرت میساختی بهتر نبود؟

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
وااای اسی.😨

به قران قسم حتی بدتر از اینها گفت که جاش نیست بگم. فقط برای مرگ من دعا کنید. حتی ازدواج من هم به خاطر فرار از خونه بود. خونه ای که تبعیض بین دختر و پسر شدید بود. و هیچ تعصبی روی من نداشتن و من به عنوان یک برده نگاا می کردن

به قران قسم حتی بدتر از اینها گفت که جاش نیست بگم. فقط برای مرگ من دعا کنید. حتی ازدواج من هم به خاط ...

اونا که گذشته متاسفم غصه نخور...الان بفکر بچت باش شوهرت باهات بداخلاقی میکرد.معتاد بود یا میزدت یا پول نمیداد؟؟

اونا که گذشته متاسفم غصه نخور...الان بفکر بچت باش شوهرت باهات بداخلاقی میکرد.معتاد بود یا میزدت یا پ ...

بد اخلاق و سرد بود. جلو همه بی احترامی می کرد. فهمیدم رابطه داره با زن های بد. دست بزن داره شدید. خانوادش پشتم حرف در میآوردن و از ذهن من به دروغ حرف میزدن