2777
2789

من ۲۶ هفتمه و شکمم به احتمال خیلی زیاد سرماخورده چون این چند روز هوا خیلی سرد بود الان نی نی تو شکمم چند روزه هی یه سمت جمع میشه هی باز میکنه خودشو تو نت خوندم نوشته بود قولنج جنینه و خیلی درد داره منم دو روزه انقد درد دارم نمیدونم چیکار کنم نوشته بود شکمم رو ببندم و با روغن چرب کنم که انجام دادم ولی هنوز که هنوزه خوب نشده ینی همون موقع خوب میشه ها ولی بعد چند دقیقه دوباره شروع میشه درداش

کسی اینطوری بوده؟ باید چیکار کنم چی بخورم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما به دکتر هم مراجعه کن چون به من گفتن قلنج ولی زمان زایمان زودرس بود شکمم گرم میکردم که دردم بیفته نگو دارم زمان از دست میدم درنهایت پسرم ۳۱ هفته به دنیا اومد حتما به دکتر مراجعه کن و ازش بخواهم حتما معاینه کنه چون با سنو هم نشون نمیده من روزی که پسرم دنیا اومد صبحش رفته بودم سنو گفتن همه چیز طبیعی ولی ۱۱نیم شب زایمان طبیعی داشتم🤣🤣🤣

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
من هنوز ۲۶ هفتمم کامل نیس الان خیلی استرس گرفتم 

دردت آروم شد ببخشید اگر نگرانت کردم ولی ایکاش اون زمان هم یکی منو نگران میکرد تازه مسخرم میکرد😅😅😅

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر