2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر لیدی نوشت گف اگ گیرت نیومد ترومام بخر 

نگران نباش زن دوست شوهرم همین چن روز پیش سز کرد بچش ۲کیلو بود 

سریع وزن میگیرن مشکلی نیست اصلا

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
ببین بچه دور سر ابنها اوکی باشه وزن کم سریع بعد زایمان جبران میشه نگرانی بدترین چیزه من معجون ایتها ...

دور شکمشم کوچیک نسبت به سرش بخاطر همین خیلی تاکید داره رو رشد جنین 

سونوهم ک رفتم گفتن هیچ مشکل حادی نداری فقط جنینت کوچیک 

دور شکمشم کوچیک نسبت به سرش بخاطر همین خیلی تاکید داره رو رشد جنین  سونوهم ک رفتم گفتن هیچ مشک ...

اگز خودت هم ریزه میزه ای چیه مگه حالا اینقدر نخوری حالت ید بشه نرمال بخور ولی گوشت کبابی اینها بخور 

نمیدونم اگر دکتر گفته خوبه اوکیه حتما🥲

من از خدامه وزنش کم باشه راحت بزام😂😂😂😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بستنی عالیه  دلستر جوجه کباب بادام.گردو شیر پرجرب روزی دو سه لیوان شیرینی خامه ای رولت و ن ...

متاسفانه قند بارداری گرفتم دارم خودم کار میکنم دیگ قندمصنوعی نخورم مغزارو مرتب میخورم شیرم روزی دولیوان یکروز درمیون هم شیرموز با مغزو کره بادام زمینی میخورم 

انشالله زایمان راحتی داشته باشی🤩🤩🤩🤩

❤🌹

اگز خودت هم ریزه میزه ای چیه مگه حالا اینقدر نخوری حالت ید بشه نرمال بخور ولی گوشت کبابی اینها بخور& ...

ن منم وزنم خوبه ن چاقم ن لاغر متوسط اندامم 

ولی میترسم شرایط برا جنین خطرناک باشه