2777
2789

سلام دوستان   
برای کنار اومدن با مگس پران چشمی یا همون خط و خطوط سیاهی که در میدان بینایی میبینیم شما راهکاری دارین؟
من اصلااااا نمیتونم باهاشون کنار بیام حقیقتا و موقع کار با کامپیوتر و مطالعه همش خط و خطوط سیاه پر رنگ و دایره های ریز و درشت سیاه میبینم       
یه پزشکی بهم گفت میتونی جراحی ویترکتومی کنی که همه این خط و خطوط باهم حذف بشن اما خب این جراحی عوارض خاص خودش رو هم خواهد داشت.
راهکاری سراغ دارین؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه نمیکنم بهش فقط گاهی موقع خیاطی مزاحمه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نادیده گرفتنش جوابه توجه کردن به چیزی فقط اعصابتو خورد میکنه 

آخه وقتی همش جلوی چشم هستش
دقیقا چطوری میشه نادیده گرفت؟
برای من خیلی بزرگ و با تعداد زیادن که همش جلوی دیدم رو میگیرن عملا

آخه وقتی همش جلوی چشم هستش دقیقا چطوری میشه نادیده گرفت؟ برای من خیلی بزرگ و با تعداد زیادن که همش ج ...

باورکن یه مدت نادیدشون بگیری و ارامش داشته باشی متوجه میشی بعد چندروز اصلا نمیبینیشون! 

آبی به رنگ احساس من💙
آخه وقتی همش جلوی چشم هستش دقیقا چطوری میشه نادیده گرفت؟ برای من خیلی بزرگ و با تعداد زیادن که همش ج ...

سال اول کلا باهاش درگیری

بعدش عادت میکنی

سعی کن بپذیری که این مشکل رو داری و راه حلی هم نداره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

عزبزم مغز خودش به مرور زمان حذفش میکنه

من چندساله دارم اصلا نمیبینمش

الان اسمش اومده یه لحظه دیدمش

وگرنه اصلا اصلا نمیبینمش