2777
2789

کسی هست؟؟؟؟؟؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تاپیکت راجب اورژانس اجتماعی خوندم 

لطفا ی سوال میپرسم راهنماییم کن 

من بابام معتادع بعد از یطرفم از بچگی مادرزادی مشکل اعصاب و روان داشته حتا قرص اعصابم میخوره ولی انگار ن انگار. من ۴ سالم بود دوتا دستامو با قاشق سوزوند 

خیلی اذیتمون کرده و می‌کنه از یطرفم ب مادرم خیانت کرد مارو با خودخواهی. خودش از شهرمون دور کرد غریب انداخت مارو . مامانم بخاطر منو برادرم باهاش ساخت ساخت ساخت تا دیروز که مامانمو با چاقو دنبال کرده بود اصلا تو حال خودش نیست بعد ماهم دیگه ازش زده شدیم بخدا دیگه راضی نیستم ریختش و ببینم دلم میخواد کلا ازش جدا شیم ولی منو برادرمو ب مامانم نمی‌ده ب هیچ وجه من ۱۷ سالمه داداشم ۱۳ سالش 

مامانم دیروز فرار کرد از ترسش بعد بابام منو برادرمپ میخاست ببره یجایی ک دست هیچکی بهمون نرسه یعنی گم و گور کنه این همچین آدمیه

از یطرفم بشدت ازش می‌ترسیم تا دادگاه کارای طلاق و کنه این مارو می‌کشه بمن گفت هم خودمو میکشم هم مامانتو

از یطرفم هیچکسسس نیست از ما حمایت کنه هیچکسسسس پولم نداریم مستقل شیم 

اصلا میترسیم بریم از خونه فرار کنیم 

بنظرت چیکار کنیم باید کجا بریم چیکار کنیم لطفا راهنمایی کن

دو کاربر تو ی اکانت❣️
سلام استخدام شدی مددکاری؟

سلام عزیزم من ۵ ساله استخدام شدم 

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام هستید ؟ یه سوال داشتم در مورد اورژانس اجتماعی

سلام بله عزیزم

سلام عزیزم تاپیکت راجب اورژانس اجتماعی خوندم لطفا ی سوال میپرسم راهنماییم کن من بابام معتادع بعد از ...

سلام عزیزم حتما تماس بگیرید۱۲۳ 

راهنماییتون میکنن که کارای قانونیو بکنید ،مادرتون باید یکم تلاش کنع تا حضانتتونو بگیره چون سن بلوغم رد کردین دادگاه از خودتون میپرسه که میخواین پیش کدوم والد زندگی کنید،بااین سوابق درخشان پدرتون ،حضانتو میدن ب مادر ولی باید یکم دوندگی کنید