یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا اینجا نظراتتون رو بگین من چه جوری بگم بهشون؟؟
خجالت داره گفتنش ولی حق داری.....بهش بگو مامان من خیلی خوابم سبکه با صدای یه پشه بیدار میشم ...یه صدایی شبها میاد صدای چیه؟خودتو بزن به نفهمی!!!شاید صدارو قط یا خیلی کم کردن
تو نی نی سایت با همدیگه همونطور که تو خیابون رفتار میکنید رفتار کنید....دق دلی هاتون سر بقیه خالی نکنید..
هیچی گفتم من حالم دیگه بده چه جوری به مامانم بگم صدای ...دارم میشنوم
صدای چی شنیدی؟ رابطع؟
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
لطفا اینجا نظراتتون رو بگین من چه جوری بگم بهشون؟؟
استارتر من بار ها صداشونو شنیدم و متوجه شدم
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خیلییی حس بدیه حالم داره بهم میخوره درک میکنم ی چیز طبیعی هست ولی نه که بچت متوجه شه
اره. منم وقتی صداشونو شنیدم میلم بیدار شد. از مامان و بابا متنفر شدم . از خودم بدم اومد