2777
2789
عنوان

شانس 💩 و خوب من امروز درکنار هم

158 بازدید | 6 پست

یخورده طولانیه ولی بخونید هم میخندید هم شاخ درمیارید

خلاصه امروز بعد از چندروز تعطیلی، نوبت ما شد بریم مدرسه

دوسال تمام با همکلاسی هام تو یه کلاس بودیم، حالا امروز قاطی پاتی کردن و کلاس بندی شدیم، کلاس خودمونو ک خوند تا دونفر قبل منو خوند، ب من ک رسید رفت کلاس بعدیو خوند. آخرسر دیدم عه، تمام کلاسارو گفتن من تو هییییچکدومشون نبودم

دو نفر دیگه هم عین خودم موندن وسط

گفتیم بریم بگیم شاید جا انداخته

ادامه اشو پستای بعد میگم تایپ شده اس

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

دیدم عه کلا اسم من تو لیستا نیست اصلااا

یکی از اونا همکلاسیم بود و ما میخواستیم جفتمون تو کلاس قبلیمون بیفتیم گفتش فقط یکیتونو مینویسم، اخرسربا اصرار جفتمونم نوشت. میزی هم ک میخواستم نشستم اینجاهارو خدا کمکم کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک زیبا رویان

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

فکرکن ب 41 نفر بچه کتاب دادن جز من

هرکاری کردم معاون و... ندادن

مدیرم ک نمیشناختم 

گفتن وایسا کل کتاب هارو بدیم بعد بهت میدیم

منم وایسادم از کلاس ریاضیم زدم

آخرم گفتن برو سر کلاس صدات میکنیم

صدامم نکردن ک هیچ

فردا با مامانم میرم

انگار میخوام کتاباشونو چیکارکنم تازه بابتشم پول دادیم...