2777
2789

دکتر روانپزشک به پسرم شربت پیراستام داده واسه حرف نزدنش الانم ۵سالو نیمشه خیلی پراکنده حرف میزنه و خیلی به مغزش فشار میاره تا جمله بسازه ولی سختشه آخرشم جمله شو بهم ریخته میگه آخرشم کلا بیخیال میشه

من دخترم۱۸ماهش بود حرف نمی‌زد بردم دکتر 

گفت زوده این شربتو داد خیلی تلخ بود من ندادم به دخترم 

برای توانایی دهنه 

بنظرم ببرش گفتار درمانی سنشم کم نیست با شربت 

خوب بشه حرف زدنش 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشین پیراستام دادین؟ بهتر شده پسرتون.؟چرا کاردرمانب و گفتاردرمانی نمیبریش مامان مهربون حتمن گفتار و کاردرمانی ببرش پسر منم سه سال و نیمشه کلمه ای حرف میزنه دیگ کار درمانی میبرمش

ببخشین پیراستام دادین؟ بهتر شده پسرتون.؟چرا کاردرمانب و گفتاردرمانی نمیبریش مامان مهربون حتمن گفتار ...

آره عزیز دادم البته فقط نصف شیشه رو دادم چون مزه ش زهر ماره خیلی عذاب کشید تا همون نصف شیشه رو خورد بالامی آورد دیگه ندادم تحقیق هم کردم دیدم کسی مثبت نگفت از نتیجه ش، والا بنظر من توی این گرونی شربتی که قیمتش ۵۰تومن باشه و  ایرانی هم باشه باید آشغال باشه

ببخشین پیراستام دادین؟ بهتر شده پسرتون.؟چرا کاردرمانب و گفتاردرمانی نمیبریش مامان مهربون حتمن گفتار ...

همینقدر عقلشون نکشیده حداقل یه طعم دهنده خوب بزنن که بچه بنده خدا بتونه بخوره منکه مامانش بودم یه ذره زبونمو زدم حالم بد شد از تلخیش

امگا ۳ ایروویتال پلاس ماه پیش براش خریدم خیلی خوب بود خوراکش هم خوب شد قیمتش گرونه ۶۰۰تومن بود طعمش پرتقالی بود هر روز خودش میاورد با قاشق که شربتمو بده بخورم