2777
2789
عنوان

عاشقای سالاد اندونزی بیان😁

400 بازدید | 18 پست

بچه ها دیشب همه چیشو خریدم ولی الان دیدم ژامبونی ک گرفتم ژامبون مرغ و قارچه اشکالی داره بنظرتون؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تیکه های مرغ میریختی اون خوشمزه تره

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من کالباس گیاهی میخرم خیلییی خوبه  فکر نکنم اشکال داشته باشه حالا فوقش میتونی قارچ هاشو برداری ...

همون مشکلم با قارچاشه میگم بد مزه نشه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
چی چی هه اصن

یه سالاد خوشمزه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اگه نخوردی نخور دیگه چون نمیتونی ولش کنی دیگه 😋🤤

دیر گفتی 

من رفتم سرچ کردم و الان دیگه نمیدونم چ غلطی کنم😭

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅