2777
2789
عنوان

لطفا بخونید

144 بازدید | 11 پست

آیا مرد بدون اجازه ی همسرش میتونه مادرش رو به خونش بیاره تا نگه داری کنه؟

مادری که نرمال نیست و مشکل عصبی داره و عروسش رو تهدید میکنه 

از لحاظ قانونی اون مرد بدون اجازه و راضی بودن همسرش می‌تونه مادرش رو نگه داره تو خونش؟یا این حق رو نداره و زن میتونه شکایت کنه؟

نه چون اون منزل مشترک حساب میشه و شما میتونین تمکین نکنین تا منزل علیحده تهیه کنه

خب تمکین براش مهم نیست اصلا فقط مادرش واسش مهمه حتی با اینکه میدونه این مادر مریضه و عصبی و پرخاشگره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تمکین براش مهم نیست اصلا فقط مادرش واسش مهمه حتی با اینکه میدونه این مادر مریضه و عصبی و پرخاشگره

تمکین بحث جنسی نیست که فقط

یعنی شما میتونی از اون خونه بری و نفقه هم بگیری تا شرایطو درست کنه

Life is too short to not enjoy
خب پس چرا میگن زن نباید خونه رو ترک کنه

ترک منزل یعنی عدم تمکین که منجر میشه زن ناشزه محسوب بشه و نفقه بهش تعلق نگیره و حتی مرد امکان ازدواج مجدد پیدا کنه

ولی قانون تو یکسری موارد این مجوز رو به زن داده که تمکین نکنه ولی مرد همچنان باید نفقه بده و یکسری الزامات داره مثل همین شرایط زندگی نامناسب و منزل مشترک با خانواده همسر

ترک منزل یعنی عدم تمکین که منجر میشه زن ناشزه محسوب بشه و نفقه بهش تعلق نگیره و حتی مرد امکان ازدواج ...

که زوج علاوه بر تهیه منزل علیحده یعنی جدا و مستقل از مادرشوهرتون باید نفقه ام بده و مشکلی ام برای شما پیش نمیاد. 

البته که شما اثاث و جهیزیه تو اون خونه داری بهتره اگر تصمیم جدی ای نداری مدارا کنی و گرنه اقدامات قانونی بخوای انجام بدی میشه همینی که بهت گفتم. با این که خودم وکیلم ولی این توصیه منه که کلا اگه وارد مسیر شکایت بشی و پای قانون رو تو زندگیت باز کنی آخرش طلاقه. بهتره اول با مشاوره رفتن تنهایی شروع کنی 

که زوج علاوه بر تهیه منزل علیحده یعنی جدا و مستقل از مادرشوهرتون باید نفقه ام بده و مشکلی ام برای شم ...

ممنون از توضیحاتتون ولی اقا میخواد با مادرش زندگی کنه 

و زن رو تهدید به طلاق میکنه و بهش میگه اگه ناراضی هستی برو خونه پدرت 

این خانم نمیخواد خونش رو ترک کنه و میخواد یجوری مادر شوهر رو از خونه با قانون بیرون کنه 

چون مادرش پسر و دختر بزرگتر داره و شوهرش هنوز زندست 

چرت باید بیاد خونه پسر کوچیکترش 

از لحاظ قانونی چطور میشه این مادر رو بیرون کرد؟زن این حق رو داره که مادر شوهرش رو نگه داری نکنه دیگه!؟درسته؟

ممنون از توضیحاتتون ولی اقا میخواد با مادرش زندگی کنه  و زن رو تهدید به طلاق میکنه و بهش میگه ...

روش قانونی همونه که شما درخواست منزل مستقل داشته باشین. که مطمئنا به جایی نمی‌رسید چون همسرتون تو واقعیت ترسی از رفتن شما نداره و کارتون به طلاق میرسه. باید اگه تصمیم به موندن دارین از روشای مسالمت آمیز استفاده کنین مثل اینکه خودتون حتما جتما مشاوره انفرادی برید و توصیه هاشو عملی کنین که روابط خودتون و همسرتون بهتر بشه تا نتیجتا این اعتماد بینتون باشه که حرف شما رو قبول کنه چون ظاهرا عاطفه و احترام زیادی بینتون نیست. قدم بعدی اینه که از طریق بزرگتری که براش احترام قائله اقدام کنین

روش قانونی همونه که شما درخواست منزل مستقل داشته باشین. که مطمئنا به جایی نمی‌رسید چون همسرتون تو وا ...

ببخشید امکان داره جای دیگه ای باهاتون صحبت کنم؟وقتشو دارید؟