2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته ( عقدم)

255 بازدید | 8 پست

بچه ها من عقدم. توی شهر ما امروز یه مناسبته بهش میگن عمر کٌشون ..

برای نامزد ها و تازه عروس ها کادویی میبرن و مراسم کوچک میگیرن.. 

خانواده همسرم کلا دایورت کردن، دیروز اشاره کردم به این موضوع متوجه شدم اصلا قصد ندارن حتی  یه زنگ بزنن بهم 

خودم یکم پول دارم برم برای دل خودم یه تیکه طلا کوچک بخرم؟ 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

البته زیاد نیست در حد ۱۰ تومن 

میخوام به شوهرم بگم لنگ شما نیستم خودم برای خودم می‌خرم 

خیلی عصبانیم 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برا خودت کادو بخری به خودت بدی بعد فک نمیکنی چار نفر که دورتر باشن فک کنن شوهرت اورده برات اینجوری هم ازچشمه رد شده هم پاش خیس نشده 🚶‍♀️

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
خودت برا خودت کادو بخری به خودت بدی بعد فک نمیکنی چار نفر که دورتر باشن فک کنن شوهرت اورده برات اینج ...

چکار کنم پس؟

دیگه والا عمر کشون من ندیدم واسه عروس کادو ببرن.تورو خدا جمع کنید 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
شوهرت همشهریه؟

بله 

کاملا هم در جریان هستن 

دیروز خواهرم ازم پرسید برات مراسم نمیگیرن

گفتم مثل اینکه نه

کفت حداقل شام دعوتت میکردن

خیلی دلم شکست