2777
2789
عنوان

کلاس زبان🔤

70 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان با سه سال سابقه و مدرک معتبر تدریس خصوصی انگلیسی با قیمت مناسب انجام میدهم.

دوستان درسطوح پایه، ابتدایی و متوسط که قصد یادگیری و ارتقا سطح زبان تا پیشرفته دارند لطفا پیام بذارید🙏

اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊

چ خوب ک تاپیکتون ب چشمم خورد عزیزم من برا اینکه بخام مترجم بشم یا بصورت حرفه ای مسلط باشم برزبان برا صحبت کردن باید اولین اقدامم چی باشه خوشحال میشم راهنماییم کنید

سکوتم بند نمی آید......
چ خوب ک تاپیکتون ب چشمم خورد عزیزم من برا اینکه بخام مترجم بشم یا بصورت حرفه ای مسلط باشم برزبان برا ...

سلام عزیزم شما سطح زبانتون در چه حد هست؟سابقه شرکت در اموزشگاه داشتید؟

ابتدا باید سطح زبانتون به Cبرسونید بعدش هم در دوره های کانون مترجمان شرکت کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم شما سطح زبانتون در چه حد هست؟سابقه شرکت در اموزشگاه داشتید؟ ابتدا باید سطح زبانتون به Cب ...

قبلا خیلی خوب بود زبانم معانی خوب بلد بودم همه از یادم رفتن .صفرن فعلا .تو راهنماییم کن 

سکوتم بند نمی آید......
قبلا خیلی خوب بود زبانم معانی خوب بلد بودم همه از یادم رفتن .صفرن فعلا .تو راهنماییم کن 

عزیزم من میتونم کمکت کنم از پایه تا سطح متوسط کاملا مسلط بشی به انگلیسی کلاس هام به صورت آنلاین و خصوصی برگزار میکنم 

واقعا الان هر اموزشگاهی که برید دنبال تلف کردن وقت زبان آموز هستند تا ترم های بیشتری شرکت کنه در صورتی که هزینه کلاس بیست نفرشون از هزینه خصوصی من بیشتر میشه آخرش

جلسه اول و معارفه هم کاملا رایگان هستش اگه دوست دادرید با هم بیشتر صحبت کنیم بفرمایید من آیدی بدم