2777
2789
عنوان

مبل جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا صدات تغییر کرده بد شده شادمهر جان؟

سنم داره میره بالا 

ولی بازم خیلی از خواننده ها بهترم 😂

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
راحتی . چ‌کنم 😭

خب پس پارچه ای بنداز 

خوبیه پارچه ای اینه ک موقعی ک مهمون رودروایسی دار  داری میتونی سریع برشون داری و روشون راحتی. 

ژلاتینی بیشتر برا کلاسیک استفاده میکنن 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
مال من سلطنتی نیس راحتیه ولی رنگشون سفیده 

خوب با کاور استفادش برای خودتون سخت نمیشه؟

مگه برای جهیزیت کاور نزاری بعد که رفت و امدها کم شد بزار وگرنه من بعد8سال به جایی رسیدم که میگم مبلوفرش باید ادم تاوقتی زندس استفادشو ببره با روفرشی وکاور محالفم ولی سال اول ازدواجم استفاده کردم که الان پشیمونم 

لذت نویی شو ببر بیخال اصن

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

زنداداشم وزن برادرزاده شوهرم مبل سلطنتیه روشن دارن بیشتررنگش به سفیدمیزنه کاورژلاتینی روش کشیدن یوقت یه مهمون خیلی خاص باشه کاورمیگیرن کاورش خیلی هم خوبه

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

رنگ روشن خیلی سریع کثیف میشه حتی بدون بچه من که خودم پارچه ای کشیدم بعضی از فامیل هم حرف مفت زیاد میزنن که از چیزی که داری لذت ببر چرا باید اینطوری بپوشونی ولی شعورشون نمی‌رسه که واسعه خریدن این مبل زحمت کشیده شده بزارم خراب بشه دوباره باید با کلی زحمت بخریم ،ژله ای هم هیچیش نمیشه مگه شمال زندگی میکنی که رطوبت بالا باشه عرق کنه؟

رنگ روشن خیلی سریع کثیف میشه حتی بدون بچه من که خودم پارچه ای کشیدم بعضی از فامیل هم حرف مفت زیاد می ...

نه شمال نیستم. به نظرت من پارچه ای بگیرم یا ژله ای؟ مبلام راحتیه . دوتا کاناپه و دوتا تک نفره دسته چوبی

نه شمال نیستم. به نظرت من پارچه ای بگیرم یا ژله ای؟ مبلام راحتیه . دوتا کاناپه و دوتا تک نفره دسته چ ...

اگه راحتی هستن  خب راحتی به نظرم ژله ای روش زود پاره میشه ژله ای مناسب سلطنتیه