2777
2789

دیشبم تاپیک زدم مادرم قبل از اینکه خانواده پسر بیان از معرف پرسید اقاپسر صیغه یا ازدواج ناموفق نداشتن بعد معرف گفت ازشون پرسیدم ناراحت شدن گفتن کنسله خود معرفه کلی عذر خواهی کرد گفت نمی دونم چرا سر چنین سوال عادی اینجور کردن قسمت نبوده وگرنه شما سوال عادی پرسیدین اونا چه سریع ناراحت شدن خود معرفه گفت کلیم عذر خواست

منتها خواستگار کرمانشاهیه گفته دختر برام از شهرستان.... پیداکنین مادرمم چون نمیشناختشون بعد شک کرد چرا از شهر خودشون دختر نمیگیره از معرف چنین سوالی رو پرسید حالا خودم دیشب به معرف پیام دادم ببخشید مادرم قصد بدی از گفتن این کلمه نداشتن اصلا سختگیرم نیستن فقط میخواسته بشناسشون معرفم گفت نه بابا این چه حرفیه خانوادت وخودت عالی هستین اینان که مشکل دارن حالا من میگم شاید معرفه خودش ناراحت شده الکی انداخته گردن اونا چون دوستمه روش نمیشه بهم بگه بنظرتون زشته دوباره پیام بدم بگم میشه با خانواده پسر صحبت کنین که راضی بشن بیان اخه اونا منو ندیدن شاید بیان راضی بشن بنطرتون خیلی حقیر میشم اینو بگم

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زشته

بنظرت تقصیر کیه خانوادم بلد نیستن حرف بزنن میگم این بار خودم وارد عمل بشم دارم میترکم از بس زندگیم افتاده دست خانوادم که طرز صحبت بلد نیستن میگم خودم یه کاری کنم😔

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
بله زشته .شمن اینکه اون خانواده هم معلومه... تشریف دارن

همش میگم خودم یه کاری کنم

ببخشید نفهمیدم چی گفتین

معرف از کجا اوردی؟ 

من 25 سالمه. تا حالا یک خواستگار هم نداشتم. 

معرف چه جوری پیدا کردی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مامانت حرف بدی نزده اونا مشکل داشتند

واقعااا؟ بخدا دیگه خستم میگم اگه مامانم اینو نمیگفت اینجور نمیشد دبشب که به معرف پیام دادم میگم امروز بگم یعنی نمیشه راصیشون کنی بیان خیلی حالم بده میگم اینجوری شاید حالم خوب شد بلاخره یه کاری کردم برا زندگیم😭