2777
2789
عنوان

حق دارم بگم ب اسمم بکنه 🤔🤔

351 بازدید | 28 پست

خانما پولو تقریبی میگم شوهرم میخواد مغازه بخره مثلا ۳۰۰ میلیون حالا منم ۱۵ میلیون دارم ازم بعنوان قرض میخواد ولی معلوم نیس پس بده یا ن مامانم گیر داده ک باید ب اسم تو بکنه 😶😶البته خودمم دلم میخوادا ولی میدونم ک شدنی نیس 

مغازرم بخاطر کاروبار خودشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر۱۵تومنه نگو  مامانتم توقعش زیاده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخاطر یک بیستم پولی ک داری میدی کلشو بنام کنه؟ خودت بودی میکردی؟ مغازه ام واسه تامین درآمد خونتونه چ اشکالی داره کمکش کنی حتما یادش میمونه همراهی تورو و بهم نزدیک تر میشین زندگی معامله نیست که عزیزم فکر کن رفیقشی همونجوری معرفت بذار براش 

البته این واسه مردیه که نامردی نمیکنه و با اخلاق و زحمت کشه.

Life is too short to not enjoy

اینکه مرامی بخواد چیزی به نام شریک زندگیش کنه بحثش جداست ولی شما یک بیستم پول رو داری قرض میدی

ما خونه خریدیم اندازه یه دنگ رو قرض گرفتیم کسی هم طلب نکرد که خونه به نامش بزنیم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "