2777
2789

من اتاقم پنجره‌ی خیلی بزرگی داره و کل اتاقم نور آفتاب میشه از صبح تا بعد‌از ظهر، سالهاست تو اتاقمم ضدآفتاب میزنم چون از پرده هم اشعه uv رد میشه، الان با ورقه آلومینیوم کامل پنجره ها رو پوشوندم، لازمه بازم ضدآفتاب بزنم تو اتاق؟

ورقه آلومینیوم جلوی اشعه uv رو میگیره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اطلاع ندارید از اینکه خیلیا تو خونه های آفتابگیر ضدآفتاب میزنن

شما در مورد ميزان جذب اشعه از هواي الوده ايران و پشت پنجره و پرده مطالعه بفرمائيد.

من از پنجره خونم نور سالن ١٠٠  متري رو روشن ميكنه

يك لايه حرير نازك دارم ك اونم ميزنم كنار..

لزومي ب مصرف ضد افتاب نيست

تازه من ك كل زندگيم و استايلش ارگانيك هست🤓

💕

ویتامین دی قرصشو میخورم میخوام از شر استفاده از ضدآفتاب راحت شم فعلا

خونه منم کاملا نور گیره.. همون شیشه رفلکس و پرده خودش کافیه.تازه من پرده هارو میزنم کنار نور بیاد توی خونه .فقط بیرون رفتن  حتما ضدافتاب میزنم.

پارسا پسرمامان😍
شما در مورد ميزان جذب اشعه از هواي الوده ايران و پشت پنجره و پرده مطالعه بفرمائيد. من از پنجره خونم ...

استفاده از ضدآفتاب مثل هرگونه مراقبت دیگه‌ای اجباری نیست ولی برای افرادی که روی پوست و جوانیشون حساسن و پوست هایی که مستعد چروک و لک هستن ضروریه.

وگرنه منم خونه‌ی مادربزرگم ۳۰۰ متره حیاط داره و کل دیواراش پنجره‌ست و پر از نور، نتیجه‌شم پوست پر از لک و خال خالیش تو این سن نسبت به همسن و سالاشه.

خونه منم کاملا نور گیره.. همون شیشه رفلکس و پرده خودش کافیه.تازه من پرده هارو میزنم کنار نور بیاد تو ...

میدونم عزیزم ولی خب اشعه uv توی خونه با بیرون که فرقی نمیکنه، هر دوش آفتابه و از یه خورشید ساتع میشه دیگه 😂 فقط میخوام بدونم این ورقه آلومینیوم جلوی uv رو میگیره یا حتما باید ورقه ضد uv باشه؟

شما اطلاع ندارید از اینکه خیلیا تو خونه های آفتابگیر ضدآفتاب میزنن

سلام عزيزم 

ببخشيد تو يه تاپيك هاتون خوندم درباره يه اقاي روحاني كه مشكلتون رو واسش گفتين ميشه لطف كنيد شمارشون رو به من بدين؟ ميخواستم تو همون تاپيكتون پيام بزارم ديدم قفله و نميشه من خيلي احتياج دارم چون دقيقا شرايطم مثل شماست ممنون ميشم كمكم كنيد🙏🏼

سلام عزيزم  ببخشيد تو يه تاپيك هاتون خوندم درباره يه اقاي روحاني كه مشكلتون رو واسش گفتين ميشه ...

سلام عزیزم من ازشون قبلا سوال کرده بودم و گفتن شمارشون رو به کسی ندم چون سرشون شلوغه. شرمنده.