من اتاقم پنجرهی خیلی بزرگی داره و کل اتاقم نور آفتاب میشه از صبح تا بعداز ظهر، سالهاست تو اتاقمم ضدآفتاب میزنم چون از پرده هم اشعه uv رد میشه، الان با ورقه آلومینیوم کامل پنجره ها رو پوشوندم، لازمه بازم ضدآفتاب بزنم تو اتاق؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خونه منم کاملا نور گیره.. همون شیشه رفلکس و پرده خودش کافیه.تازه من پرده هارو میزنم کنار نور بیاد تو ...
میدونم عزیزم ولی خب اشعه uv توی خونه با بیرون که فرقی نمیکنه، هر دوش آفتابه و از یه خورشید ساتع میشه دیگه 😂 فقط میخوام بدونم این ورقه آلومینیوم جلوی uv رو میگیره یا حتما باید ورقه ضد uv باشه؟
شما اطلاع ندارید از اینکه خیلیا تو خونه های آفتابگیر ضدآفتاب میزنن
سلام عزيزم
ببخشيد تو يه تاپيك هاتون خوندم درباره يه اقاي روحاني كه مشكلتون رو واسش گفتين ميشه لطف كنيد شمارشون رو به من بدين؟ ميخواستم تو همون تاپيكتون پيام بزارم ديدم قفله و نميشه من خيلي احتياج دارم چون دقيقا شرايطم مثل شماست ممنون ميشم كمكم كنيد🙏🏼
سلام هلیاجان من تاپیک شمارو خوندم در مورد جن عاشق میخواستم ببینم کاری تونستی بکنی؟ من دقیقا درکت میکنم و همه ی سختی ها و مشکلاتی که میگی رو تجربه کردم😔