2777
2789
عنوان

رویا های بچه ی من😁

352 بازدید | 15 پست

پسرم پارسال بهم گفت:مامان ،آناهیتا خیلی خوشگله،(آناهیتا مجری برنامه کودک هست،پیانویادمیده)،گفت من میخوام بزرگ شدم بااون ازدواج کنم.گفتم اونکه خارج زندگی میکنه،گفت پس من رو بفرست کلاس زبان تا وقتی بزرگ شدم بتونم باهاش حرف بزنم.

گفت مامیخوایم یه دخترداشته باشیم و اسمشو بزاریم آیلین،گفت میخوام مخترع بشم،به نظرت مخترع ها پولدارهستن؟گفتم اره.گفت پس میتونم یه خونه دوطبقه بخرم؛تو پایین زندگی کن،من  وآناهیتا بالا😁.

گفتم باشه.

درآخر گفت مامان اینایی که گفتم رازه،قول بده به کسی نگی.

گفتم باشه والان به کل نی نی سایت گفتم😁.

پارسال کلاس دوم بود

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی با حرفات قلبم اکلیلی شددد💖🥺

اره میخوام اینارویه جابنویسم یادم نره ،بزرگ شد یادش بیارم.کاش صداشو ضبط میکردم

عزیزم😍😍😍

پسرم یبار گفت:مامان من زن گرفتم نگو زن محسن اومد بگو عشق محسن اومد😍😍منم گفتم وای مامان من قربون تو زنت بشم که از حالا اینقدر دوسش داری😂ذوق کرد بچم.گفت مادرشوهرخوبی میشی😌

خداای ممن دلم ضعف رفت براشش 😍 دور اون رازت بگردم منن 😍😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره میخوام اینارویه جابنویسم یادم نره ،بزرگ شد یادش بیارم.کاش صداشو ضبط میکردم

دلم خواست بچه داشته باشمممم

باهاش حرف بزن ازش سوال کن درباره اینده واینا بعد صداشو یواشکی ضبط کن

دلم خواست بچه داشته باشمممم باهاش حرف بزن ازش سوال کن درباره اینده واینا بعد صداشو یواشکی ضبط کن

انشالله تو هم درآینده ازاین تاپیکابزنی😁