2777
2789

کلی لباس نیاز دارم  ولی نمیدونم همین شهر خودمون خرید کنم یا تهران🥲

دوستم میگه تهران قیمت لباسا واقعا مناسب بوده 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

تهران بالاشهر تا پایین شهرش فرق داره اونا که ارزونه مال بازار تهرانه ولی گرون ترین لباس ها مال بالاشهر تهرانه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما جنس از تهران میارن میفروشن

تهران ارزونتره فقط باید بلد باشی از کجا خرید کنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تهران بالاشهر تا پایین شهرش فرق داره اونا که ارزونه مال بازار تهرانه ولی گرون ترین لباس ها مال بالاش ...

همه جا همینطوره خب 

چیزای قیمت مناسب و با کیفیت منظورمه 

ن مفت نه خیلی نجومی

شهر ما جنس از تهران میارن میفروشنتهران ارزونتره فقط باید بلد باشی از کجا خرید کنی

مشکل همینه ک بلد نیستم و تنها میرم

همه جا همینطوره خب چیزای قیمت مناسب و با کیفیت منظورمه ن مفت نه خیلی نجومی

خب بازار تهران پخشه کلا همه تولیدی ها و اینا میارن بازار تهران پخش میکنن میفرستن شهرستان ها کلا کسایی هم که فروش آنلاین و اینا دارن میرن بازار ولی خیلی گنده است ماشینم نمیره یعنی واسه یه لیاس چند ساعت باید راه بری واسه یه لباس ارزش نداره واقعا ادم بره اونجا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب بازار تهران پخشه کلا همه تولیدی ها و اینا میارن بازار تهران پخش میکنن میفرستن شهرستان ها کلا کسای ...

ینی تک نمیفروشن؟ فقط عمده؟

پس مردمش معمولا از کجا خرید میکنن با این اوضاعی ک گفتید؟

من شهر خودمونم غریبه ام جاییو نمیشناسم فقط اینترنتی خرید میکنم

ینی تک نمیفروشن؟ فقط عمده؟پس مردمش معمولا از کجا خرید میکنن با این اوضاعی ک گفتید؟من شهر خودمونم غری ...

چرا تک هم میفروشن ولی ارزش نداره یه جوری خسته میشی تو اون شلوغی که حاصری چندین برابر پول لباسو بدی یکی ببرتت خونتون 

تهران خیلی بزرگه و مراکز خرید زیاد داره بستگی داره چی بخوای 

چون هزینه تاکسی هم زیاده دیگه تا یه جا بری برگردی نزدیک دو تومن باید تاکسی بگیری فقط

چرا تک هم میفروشن ولی ارزش نداره یه جوری خسته میشی تو اون شلوغی که حاصری چندین برابر پول لباسو بدی ی ...

ای وای با این اوصاف همون تهرانم نمیتونم خوب خرید کنم ک