2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و آزمایش بارداری

4138 بازدید | 33 پست

سلام به همه.

من امروز روز ۱۳ انتقال هستم.

تا الان سه تا بیبی چک گذاشتم همشون بعد ۲ دقیقه کاملا واضح مثبت شده.

نمیدونم تاثیر آمپول اچ سی جی هستش که قبلا زدم یا واقعا مثبته؟

امروز برم آزمایش مشخص میشه در حالی که هفته پیش. تزریق اچ سی جی داشتم؟

دکتر خودم برای چهارشنبه برام آزمایش نوشته یعنی دو روز دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ، انشالله مثبته . البته پزشکتون گفتن و میدونبن ، تیتر بتا رو امروز که دادین روز چهارشنبه و جمعه هم تکرار کنین .البته به نظرم تا چهارشنبه صبر کن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ايشالله كه مثبت باشه اما ميتونه تاثير آمپول باشه، ميگن معمولا بعد از ١٤ روز از زمان تزريق اچ سي جي، براي بي بي چك و ١٠ روز براي آزمايش خون نتيجه رو ميشه روش حساب باز كرد. اما يه تجربه كه ديدم براي اينكه وقتي اچ سي جي ميزني، بي بي چك قبل از ١٤ روز بتوني بهش اعتماد كني اينه كه بايد هربار كه بي بي ميذاري اگر هاله انداخته بار اول، بارهاي بعدي كه بي بي ميذاري اين خط به سمت پررنگ تر شدن بره، و يا كمرنگ نشه. اگر به سمت كمرنگ شدن بره يعني منفي اما اگر پررنگ بمونه يعني مثبت

عزیزم ، انشالله مثبته . البته پزشکتون گفتن و میدونبن ، تیتر بتا رو امروز که دادین روز چهارشنبه و جمع ...

نمیتونمممم🥲🥲

تحمل ندارممممم 

واقعا دوست دارم همین الان برم آزمایش بدممم

دعام کنید.

شما ای وی اف بودین؟

نمیدونم چرا اچ سی جی داده! بعضیا میگن برای محکم شدن جنین خوبه. سه شنبه پیش اچ سی جی زدم. حالا نمید ...

۳شنبه زدی تا امروز هنو ی هفته نشده ک...میگن تا ده روز تاثیر اچ سی جیه...پرژسترونم میزنی امپول؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ايشالله كه مثبت باشه اما ميتونه تاثير آمپول باشه، ميگن معمولا بعد از ١٤ روز براي بي بي چك و ١٠ روز ب ...

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت.

خدا کنه مثبت باشه.

پریروز یه بی بی زدم هاله کمرنگ تر انداخت.

دیروز حسابی پر رنگ شد.

امروز هم مثل دیروزه تقریبا شدت پر رنگیش 

پس من الان برم آزمایش بدم اگه خیلی تیترم بالا باشه نمیتونه به دلیل اچ سی جی باشه، درسته؟

خودت تجربه ای وی اف داری؟

نه نه  دکتر من بعد از انتقال هاش سی جی داد. دو روز درمیون نصف ویال گفت عضلانی تزریق کنم. یعن ...

اخه ربطی نداره ک ..این امپول آزادسازیه بعد انتقال چیو میخاد ازاد کنه!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
۳شنبه زدی تا امروز هنو ی هفته نشده ک...میگن تا ده روز تاثیر اچ سی جیه...پرژسترونم میزنی امپول؟

اره هنوز یه هفته هم نشده. کاش این آمپول رو نداده بود الان مطمئن بودم.

آخه جالبیش اینجاست که خودش گفته ۵ مهر برم آزمایش بتا بدم.

یعنی ۸ روز بعد از اچ سی جی