zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 عنوان سرگیجه و حالت تهوع دلیلش چیه دارم دیونه میشم 148 بازدید | 20 پست خانم الان ده روز سرگیجه و حالت تهوع دارم خیلی حالم بدعه مثل دوران بارداری ۶ ام موعدم از ترس اینکه باردار باشم ۲ ام رفتم ازمایش بتا دادم ۲ دهم بود منفی یعنی چم شده بارداری خارج رحمی یا ویروس اومده خیلی حالم بدعه میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲 1402/07/03 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 ببنید حالم بهم نمی خوره احساس حالت تهوع دارم با ماشین جای میرم حس حالت تهوع دارم چشام دو دو میزنه میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 قسمت چپ تخمدان درد میکنه میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 نشونه بارداریه که.... اره نشونه بارداری ولی ازمایش دادم منفی بود خداکنه باردار نباشم دارم دیونه میشم چی کار کنم پیش چ دکتری برم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
اسم_من_ماهسون عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 7363 اره نشونه بارداری ولی ازمایش دادم منفی بود خداکنه باردار نباشم دارم دیونه میشم چی کار کنم پیش ... برو دکتر گوارش یا عمومی برو اون بگه ویروسه یا نه شایدم خودش ارجاع بده ب دکتر مناسب خدایا بی نهایت شکرت❤️
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 20679 اره نشونه بارداری ولی ازمایش دادم منفی بود خداکنه باردار نباشم دارم دیونه میشم چی کار کنم پیش ... بی بی چک زدی؟ سلامتی و خوشبختی دخترم
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 برو دکتر گوارش یا عمومی برو اون بگه ویروسه یا نه شایدم خودش ارجاع بده ب دکتر مناسب اره ممنون عزیزم تو بارداری دعا کن حامله نباشم بچه ۷ ماهه دارم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 بی بی چک زدی؟ همون ۱ ام زدم منفی بود میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 بی بی چک زدی؟ ۶ ام موعدم ۱ام زدم منفی بود میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
اسم_من_ماهسون عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 7363 اره ممنون عزیزم تو بارداری دعا کن حامله نباشم بچه ۷ ماهه دارم انشالله ک نباشی خدا بده ب اونایی ک ندارنب منو تو نده دیگاتفاقا دوستمم دقیقا تو شرایط شماست الان رفته ازمایش بده...بچش ۳ماهشه 😱 خدایا بی نهایت شکرت❤️
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 انشالله ک نباشی خدا بده ب اونایی ک ندارن ب منو تو نده دیگ اتفاقا دوستمم دقیقا تو شرایط ش ... دقیقااااااا ،انشالله نباشه اونم سرگیجه اینا داشت خیلی سخته واقعا اگه باردار باشم نمیدونم چی کار منم نگه دارم یا نه چون شرایط مساعدی ندارم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 20679 ۶ ام موعدم ۱ام زدم منفی بود ۶ بزن انشاا.. که نمیشی سلامتی و خوشبختی دخترم
اسم_من_ماهسون عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 7363 دقیقااااااا ،انشالله نباشه اونم سرگیجه اینا داشت خیلی سخته واقعا اگه باردار باشم نمیدونم چی ک ... فقط تهوع داره و دوماهه پریود نشده خدایا بی نهایت شکرت❤️
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3432 ۶ بزن انشاا.. که نمیشی انشالله راستی می تونه دلیل این حال بدم زعفران باش چون این مدت خیلب خوردم شاید مسمومیت زعفران گرفتم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲