2777
2789
عنوان

چقدر حالم گرفته هست

324 بازدید | 36 پست

پسرم کلاس دومه هنوز وابستگی داره صبح بردمش مدرسه گریه کرد میگفت بمون مدرسه منم دعواش کردم برو سر صف با اینکه معلمشون رو خیلی خیلی دوست داره اما هنوزم گریه میکنه دیگه معلمشون اومد گرفتش توی بغلش به منم گفت قول بده زنگ تفریح بیای  منم گفتم باشه الآن دم مدرسه توی ماشین نشستم دلم میسوزه کاش دعواش نمیکردم یا میموندم من که دم در هستم از یه طرفم میگم باید قوی بشه نمیدونم کار درست چیه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وایستگیشو کمتر کن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایستگیشو کمتر کن

چه جوری آخه اینجا غریبم کلا پیش خودمه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

منم سر پسرم داد زدم دلم گرفت. پسر مظلومم!!. اونم‌کلاس دومه خیلی اضطراب داره میره مدرسه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

منم پسرم کلاس اوله با گریه گذاشتمش بقیه بچه ها رو میدیدم چطور باهم بازی میکردن ومادرا دم درپیادشون میکردن میرفتن دلم سوخت میگم چرا بچه ی من انقدر باید اذیتم کنه پارسال پیش دبستانی هم اینجوری بود گفتم شاید کلاس اول بهتر بشه که بدتر شده

خدایا بابت همه داده هایت شکر
عادت میکنه بچه فامیلمونم فقط ۲ ماه سختش بود بعد عادت کرد

آخه این کلاس دومه پارسال سرویس داشت دیگه آخر سال گفت با سرویس نمیرم امسال براش سرویس نگرفتم خودمون می‌بریم میاریم

منم سر پسرم داد زدم دلم گرفت. پسر مظلومم!!. اونم‌کلاس دومه خیلی اضطراب داره میره مدرسه

یآدمه شمارو 

ناراحت نباش لازم بوده شل بری به ضرر خودشه زنگ تفریح محکم بغلش کن کم کم کمش کن وقطش کن منم یادمه کلاس اول همینجوری بودم اینقدررررررر مامانمو دوست داشتم ووابسته ش یودم که میمردم بدون اون حتی چندبار از مدرسه فرار کردم تو خونه تشویقش کن وباهاش حرف بزن که دیگه نرفتی هم هیچیش نشه اولاش سخته پسر داداشمم همینجوری بود حتی همین شنبه با اینکه دومه گریه کنان از کلاس اومده بیرون مامانشم اوردش خونه

اشکال نداره بزار مستقل شه ما ایرانیا بچه هامون بدبختن نمیزاریم مستقل شن تا ۵۰ سالگیشون پیش خودمونم&n ...

دقیقا پسر منم کلا خیلی احساساتیه خودم هم همینطور