2777
2789
عنوان

نوبت دهی دکتر سهیلا عارفی

| مشاهده متن کامل بحث + 9001 بازدید | 25 پست
مشفقی دکتر خوبیه ولی خیلی شلوغ و بیشتر برای باردارا وقت میزاره و فلوشیست بارداری های پرخطره . تو که ...

آره فعلا میخوام برم ببینم چه خبره اصلا

این ماه دیگه انقدردرگیر مهمون‌داری بودم نشد ایشالا ماه بعد

دکتر انصاف‌گو توی یوسف آباد رو میشناسی؟

همش دعا میکردم اصلا کارمون به دکترو آزمایش نکشه که فعلا کشیده...

والا مولتی ویتامین و ویتامین دی و اینا هردومون سالهاست میخوریم فقط ویتامین ای نمی‌خوریم، خودم چون ول وومن میخورم دیگه اسیدفولیک جداگانه نمیخورم مخصوصا که خدا میدونه کی باردار بشم

ولی فعالیتم خیلی کم شده ایشالا ورزش رو هم شروع میکنم 

آره فعلا میخوام برم ببینم چه خبره اصلا این ماه دیگه انقدردرگیر مهمون‌داری بودم نشد ایشالا ماه بعد ...

اسید فولیک 1 میلی رو شروع کن مهم نیست کی باردار بشی . ضرری نداره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مطبش کجاس ؟ و چه روزایی تو بهمن است؟

من دوشنبه بود رفتم بیمارستان بهمن . اما زنگ بزنین بپرسین بهرته . مطب خودشونم سعادت آباد میدان کتاب ، خیابان کوهستان، پلاک 28 

سلام خوبی عزیزم از دکتر سهیلا عارفی نوبت گرفتی چجوری بود ویزیت شدی نتیجه داد

اره رفتم پانکچر هم شدم ، راضی نبودم و دیکه نمیرم ، زنیمه بد اخلاق کثافت بیش نیست ، بیشتر از حد و توانش مریض میبینه چون فقط پول براش مهم ، نه پول و وقت و اعصاب و روان مریض ، بی توجه سهل انگار مریض سه برابر ضرفیت

اره رفتم پانکچر هم شدم ، راضی نبودم و دیکه نمیرم ، زنیمه بد اخلاق کثافت بیش نیست ، بیشتر از حد و توا ...

اوه متاسفم چه تجربه بدی متاسفانه اکثر دکترا پولی هستن من رفتم مهر فعلا که چیزی نشده

می‌دونم که میشه ✨