2777
2789
عنوان

نوبت دهی دکتر سهیلا عارفی

8988 بازدید | 25 پست

سلام دوستان
لطفا خانوم هایی که اخیرا تونستند از دکتر سهیلا عارفی وقت بگیرند .
بیان راهنمایی کنند . تلفن های موجود که هیچوقت پاسخگو نیست .
حضوری هم نمیدونم کی برم که مطب باز باشه .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرکز ابن سینا میرن این دکتر من اون موقع ها میرفتم ابن سینا اونجا بود ولی دکتر من یه نفر دیگه بود

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
ایشالا به زودی باردار میشی عزیزم . عجله نکن 

با زور و پارتی برا آخر آبان بیمارستان بهمن از عارفی وقت گرفتم باردار شدنم ی پروسه ایی ی برا خودش .برا ما دهه شصتی ها زندگی کردن شبیه این بازی های کامپیوتری شده هی باید مرحله مرحله پیش بریم تا شاخ غول و بشکونیم اون از کنکور دادن اون از کار پیدا کردن اون از ازدواج کردن اینم از بچه دار شدن اهه هههه .

با زور و پارتی برا آخر آبان بیمارستان بهمن از عارفی وقت گرفتم باردار شدنم ی پروسه ایی ی برا خودش .بر ...

من که نتونستم تماس بگیرم . عطای عارفی رو لقاش بخشیدم . واقعا ما همه مراحل زندگیمون و با سختی و تلاش زیاد رد کردیم . چقدر قشنگ توصیف کردی

من که نتونستم تماس بگیرم . عطای عارفی رو لقاش بخشیدم . واقعا ما همه مراحل زندگیمون و با سختی و تلاش ...

سلام عزیزم

ببخشید شماپیش کی رفتید؟ من ۸ماه اقدام کردم باردار نشدم هیچ آزمایشی هم هنوز ندادیم، 

سلام عزیزم ببخشید شماپیش کی رفتید؟ من ۸ماه اقدام کردم باردار نشدم هیچ آزمایشی هم هنوز ندادیم، 

من دکتر خودم آفت دنیوی بود بعد یک بارداری شیمیایی و یک سقط 8 هفته من و فرستاد پیش مریم مشفقی . دکتر خوبیه فقط اینکه هزار ساعت باید تو مطبش بشینی تا نوبتت بشه و خیلی هم به من دوره . اگر سنت کم عجله نکن برای آزمایشات . اما اگر بالای 35 هستی سریع برو و تمام آزمایشات رو بده هم خودت هم همسرت . ایشالا یزودی خبر بارداریتو بنویسی اینجا

من دکتر خودم آفت دنیوی بود بعد یک بارداری شیمیایی و یک سقط 8 هفته من و فرستاد پیش مریم مشفقی . دکتر ...

مرسی عزیزم

نزدیک ۳۴ هستم

والا این ماه درگیر کارهای دیگه شدم نتونستم برم دکتر و پیگیری ایشالا ماه بعد برم برای آزمایش ببینم چی میشه

شما از مشفقی راضی هستی؟

مرسی عزیزم نزدیک ۳۴ هستم والا این ماه درگیر کارهای دیگه شدم نتونستم برم دکتر و پیگیری ایشالا ماه ب ...

مشفقی دکتر خوبیه ولی خیلی شلوغ و بیشتر برای باردارا وقت میزاره و فلوشیست بارداری های پرخطره . تو که هنوز مشکلی داری نه چیزی به نظرم پیش یک دکتر زنان خوب و نزدیک خودت برو . بررسی بشی . چون نیازه چندین بار بری . آزمایش بنویسه و جواب و نشون بدی . 10 تا 12 پریدی سونو بدی ببینه فولیکوا غالب داری یا نه و .... خلاصه برو بیا داری . ایشالا زود باردار بشی و به مراحل دیگه نرسه . فقط اگه ورزش نمیکنی و تحرکت کمه حتما ورزش رو شروع کن که خیلی موثره . فولیک اسید و ویتامین دی و ... هم بخور