2777
2789

چند دقیقه پیش ضربانم ۱۹۴ بود و می‌خوام بدونم اگر فردا صبح نوار بدم درش مشخص می‌شه علت از چیه یا حتما باید اون موقع هم ضربانم بالا باشه؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ضربان ۱۹۴ زنده ای؟

قبلا بیشتر هم داشتم... 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

۱۹۴ غیر طبیعیه اون موقع نوار بدی بهتره الان برو درمانگاه بعد نوار فردا نشون دمتر یچبده

امیدوارم اون موقع بتونن تشخیص دقیق بدن... ممنونم 

من اینجوری بودم دکتر گفت وقتی ضربانت رفت بالا سریع برو نوار قلب بده

اصلا اونقدری بالا نمی‌مونه که من بتونم نوار بدم 

من تا آماده شم برم بیمارستان یا نزدیک ترین درمانگاه حداقل ی ربع طول می‌کشه و تا اون موقع ضربانم اومده پایین فقط دردم مونده..

قبلا تشخیص آریتمی گرفتم و دارو مصرف می‌کنم ولی اخیرا علائمم بیشتر شده و می خوام دوباره برم شاید نیازه دارو رو تغییر بدن 

مشکلت چی بوده که ضربانت بالا میره

آریتمی و پرولاپس دارم 

پرو لاپس دریوه میترال اینجوره باید حداقل سالی یکبار بری چکاب

پرولاپس رو همشون می‌گن مشکل خاصی نیست سه سال ی بار چکاپ بده 

ولی ضربانم به خاطر آریتمی بالا می‌ره