2777
2789

خواستگارمو خیلییییی دوستداشتم ولی بنابه یه سری دلایل نشد بعد سالها هنوز نتونستم فراموشش کنم و داعش برام تازست ...امشب به دلم افتاد ازتون خواهش کنم که بایه صلوات امام زمان رو واسطه قرار بدین که درست شه 

آخه هنو هردو مجردیم 

تورو خدا کمک کنید شاید خدا به آبروی شما بخشیدش  

ای جانم الهی که خدا به صلاحت واست آرزو هاتو برآورده کنه و خودش سر راهت قرارش بده 😍❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم الهی که خدا به صلاحت واست آرزو هاتو برآورده کنه و خودش سر راهت قرارش بده 😍❤️

التماسدعا.

خدا حفظ کنه فرزندتو 😍

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

التماسدعا. خدا حفظ کنه فرزندتو 😍

محتاجم به دعا عزیزدلم 😍 سلامت باشی گل قشنگم الهی که خدا خواسته هاتو برآورده کنه ❤️😘

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
محتاجم به دعا عزیزدلم 😍 سلامت باشی گل قشنگم الهی که خدا خواسته هاتو برآورده کنه ❤️😘

قربونت.مرسی عزیزم.دلت شاد😍❤

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

[QUOTE=311552564]ای جانم الهی که خدا به صلاحت واست آرزو هاتو برآورده کنه و خودش سر راهت قرارش بده 😍 ...

فدات عزیزدلم ، منم عاشق شوهرم بودم به روز از خدا گرفتمش فقط توکل کن به خودش و حضرت زهرا رو واسطه قرار بده ❤️😘

استارتر خدا کمکت کنه حاجتروای بخیر بشی.الهی آمین

قربونت.مرسی عزیزم.دلت شاد😍❤

😍 زنده باشی فدات

[QUOTE=311552935]فدات عزیزدلم ، منم عاشق شوهرم بودم به روز از خدا گرفتمش فقط توکل کن به خودش و حضرت زهرا رو واسطه قرا ...[/QUقربونت عزیزم ❤️چه خوب که بهم رسیدین عشقتون پایدار ان شاءالله 

والا منم خیلی دوستش دارم امشب که آغاز امامت امام مهدی عجل الله بود گفتم شما مهربونا دعام کنید بهتره 

راستی چجوری حضرت زهرا رو واسطه کردی؟

[QUOTE=311552935]فدات عزیزدلم ، منم عاشق شوهرم بودم به روز از خدا گرفتمش فقط توکل کن به خودش و حضرت ...

قربونت مهربونم ، من شب ها نماز شب میخوندم ، چندین بار هم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم عزیزم 😍 الهی که تاپیک خواستگاری بزنی

فدات عزیزدلم ، منم عاشق شوهرم بودم به روز از خدا گرفتمش فقط توکل کن به خودش و حضرت زهرا رو واسطه قرا ...

چطوری گرفتیش..من متوسل شدم ب حضرت فاطمه و امام زمان ینی میشه کمکم کنن بعد ۸ سال بش برسم..میگن تا هفته دیگ نامزد می‌کنه ولی من معجزه میخام ازشون

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چطوری گرفتیش..من متوسل شدم ب حضرت فاطمه و امام زمان ینی میشه کمکم کنن بعد ۸ سال بش برسم..میگن تا هفت ...

عزیزدلم قطعی شنیدی میخواد نامزد کنه ؟ 

مامان من وقتی حالمو دید الکی بهم گفت فلانی ازدواج کرده که من فراموشش کنم ولی دقیقا یک ماه بعدش مادرشوهرم زنگ زد گفت می‌خوایم بیایم خواستگاری 

اگه واقعا میخواد ازدواج کنه بسپارش به خدا ان شاءالله که میشه اگه هم نشد الهی که مهر یه آدم خوب که به صلاحته به دلت بیفته فدات 

عزیزدلم قطعی شنیدی میخواد نامزد کنه ؟  مامان من وقتی حالمو دید الکی بهم گفت فلانی ازدواج کرده ...

عزیزم اشنامونه باید واسه عقدش هم برم..العی ک خدا کمکم میکنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم