2777
2789
نمیدونم والا با مامانم اینقدر بد بود

تنها نیستی پدرم من همینه عمل قلب کرد دست شوهرم گررفتم گفتم بریم عیادتش حساب کن دو شهر متفاوتیم گفت زنم نیست نیاید رفتم خونه برادرم جلو شوهرم از خجالت اب شدم .یدفعه قبلم تو عید زنگ زدم عید دیدنی بریم گفت فوتباله نیاید زنش  گفت .منم ۶ ماهه سراغش نمیگیرم .عمل قلب بازن کرد بهش زنگ نزدم خداروشکر محتاجش نیستم هرموقعه هم برم خونه خواهر برادرم میرم اصلا حالشم نمیپرسم تنش سسلامت ولی فک میکنم ندارمش

من باشم جای تو رفتارشو میگم به اطرافیانم تا بعدها نگن بچه اش اصلا بهش سر نمیزنه. متاسفانه دوره و زم ...

ممنون عزیزم من کلا آبرو داری میکنم ولی راستش تصمیم گرفتم همینکارو کنم چون الکی به بقیه میگه از دختره خبر دارم دروغ زیاد میگه مامانمم مریض بود از تهران زنگ میزد فامیل میگفت مامانمو بهترین بیمارستان بستری کرده در حالیکه دروغ میگفت بیمارستان دولتی برد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم من کلا آبرو داری میکنم ولی راستش تصمیم گرفتم همینکارو کنم چون الکی به بقیه میگه از دختره ...

گاهی آبروداری همه چیزو خراب میکنه تصمیم خوبی گرفتی❤️

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
دقیقا یادم نمیاد ی روز حتی ی روزشون بدون دعوا گذشته باشه با مامان من.اونوقت الان..

وای تو هم زن بابا داری؟؟ من فقط میگم خدایا شکرت رفتم ازون خونه اگه دوره مجردی این زن بود چی😰

وای تو هم زن بابا داری؟؟ من فقط میگم خدایا شکرت رفتم ازون خونه اگه دوره مجردی این زن بود چی😰

منم خونه مجردی دارم ولی خب خیلی وقتا با بابام‌ تو ی خونه بودیم.ولی الان دیگه داره ازدواج میکنه دیگه فک کنم‌ اون خونم‌ورود  ممنوع بشه😕

امیرعلی ام
نمیدونم امیدوارم برا شما استثنا بشه شانس بیارین زن جدید خوب باشه

خوووب چجورم.همسن و سالای بابام‌واسه بچه هاشون عروسی میگیرن بابای من تازه یادش افتاده خودش عروسی بگیره 

امیرعلی ام