2777
2789

باید از امسال بشینم فقط پول جمع کنم دوس داشتم کامپوزیت طبیعی خیلی خیلی طبیعیرانجام بدم ک الان واحدی خیلی گرون شده نمیتونم حداقل بتونم دوتا از دندونای جلوم ک یه خورده پریدگی دارن درس کنم اونو ک ۳ تومن برا یه دو واحد یه دندونم ثابت بزارم ترمیمو عصب کشی بغیر روکش دوتا دارم . یه بوتاکس زیر بغلم انجام بدم ک دوتومن میشه پوستم   حساسه ب عرق  یذره عرق باعث خارشو... میشه. بعد حالا بهداشتی اینام یه دوتمن ... یه کاشت ابروهم چی میشد اگه پول داشتم سر جمع ب اینا نیاز دارم حالا کاشتو عشقی واجب نیس دیگه احساس تمیزیو رضایت میکنم از خودم اینارو باید دوسال از خوراکم بزنم بعدش میخوام انجام بدم دو برابر شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان جم کردم برم تزریق چربی کنم امیدوارم خوشگل بشم

تزریقات هم خیلی گرون شده من قبلا یه نین سی سی ژل زدم الان بعد بیشترز ۶ ماه موند رفته ولی دیگه پولم نمیرسع ولی دوس دارممم اونو دیگه از قیدش گذشتم 

منم انقدداز این‌کارا لازم دارم شوهرم راضی نمیشه میگه همینجوری خوبی

حالا شوهرت همینجوری قانع عاشقته خوبه انرژی میده خودتم دلت سیاه میشه ازین کارا