سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 عنوان دندون دخترم 113 بازدید | 19 پست سلام دوستام من دخترم 20ماهشه دندون جلوش یه نقطه سیاه شده و خورده شده همینطور تا بالا نمیدونم از چیه قطره اهنم نمیدم بنظرتون دکتر ببرم ؟تا بزرگ بشع همش پوسیده میشه میریزه؟ باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖 1402/07/02 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimmer1373 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2470 نمیدونم ازچیهدختر منم ۴ تای جلوی بالا کامل ریخته ۵ سالشه.ولی ۴ تای پایین سفید و سالم
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 نمیدونم ازچیه دختر منم ۴ تای جلوی بالا کامل ریخته ۵ سالشه. ولی ۴ تای پایین سفید و سالم وایی چ بد😔دکتر نبردی؟ باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 اول بگو چرا قطره اهن نمیدی؟؟ برای همین خرابی دندونا و اینکه از مواد غدایی اهن بدنسو تامین میکنم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
shimmer1373 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2470 وایی چ بد😔دکتر نبردی؟ چرا.گفت درست نمیکنیم چون اینا خودش تا دوسال دیگه میافته و کلا نمیشه هم درست کرد چون چیزی نمونده که پر بشه
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 چرا.گفت درست نمیکنیم چون اینا خودش تا دوسال دیگه میافته و کلا نمیشه هم درست کرد چون چیزی نمونده که پ ... بعد از کی دندوناش شروع کرد ب سیاه شدن باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56031 برای همین خرابی دندونا و اینکه از مواد غدایی اهن بدنسو تامین میکنم بعضی قطره ها سیاه نمیکنه ولی از اونا بدهاز کجا میدونی با مواد تامین میشه دختر ها خیلی به ذخیره ی آهن نیاز دارن نور بر تاریکی پیروز است💪
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 بعضی قطره ها سیاه نمیکنه ولی از اونا بده از کجا میدونی با مواد تامین میشه دختر ها خیلی به ذخ ... تا یکسالگیش از این خارجیا میدادم دیگه ندادم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
ندایار عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2032 برای همین خرابی دندونا و اینکه از مواد غدایی اهن بدنسو تامین میکنم دقیقا اشتباه و حماقت بزرگ من 😔نکن خواهر من نکن اهن خونش باهیچی جبران نمیشه دورت بگردمازهمین فردا بش لیپوزوفر بده دخالت نمیکنم . ولی اشتباه منو نکن. منم نمیدادمش الانک سه سالشه دندونای سالم سفید مرتب و چه فاید کم خونی شدید اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
shimmer1373 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2470 بعد از کی دندوناش شروع کرد ب سیاه شدن از همون سن بچه شما یه خطوط سیاه روش بودبعد دوسال از همون خطوط شکست و کم کم ریخت و خورده شد
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56031 تا یکسالگیش از این خارجیا میدادم دیگه ندادم بهش ایرانی لیپوزوفر بده من دخترم 4 سالشه ولی هنوز بهش قطره میدم هفته ای دوسه بار نور بر تاریکی پیروز است💪
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 دقیقا اشتباه و حماقت بزرگ من 😔 نکن خواهر من نکن اهن خونش باهیچی جبران نمیشه دورت بگردم ازه ... تا یکسالگی همین قطره اهن لیپوزوفر میدادم بعد عزیزم بستگی ب بچه داره من پسرمم ندادم الان ۷سالشه نه دندوناش خرابه نه هم کم خونی داره باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 بهش ایرانی لیپوزوفر بده من دخترم 4 سالشه ولی هنوز بهش قطره میدم هفته ای دوسه بار باشه براش بگیرم بدم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖