2777
2789

سلام..من سالن آرایشگری دارم..

ماه پیش خانومی پیام داد که برا۳۰وقت بدم...بدون بیعانه وقت دادم..خلاصه۳۰این ماه اومدم من یه میکاپو شینیون ویژه براش کارکردم ...درحد عروس با بهترین مواد...البته کاشت مژه هم انجام داد..

نتیجه هم عالییی شد و خودش کیف میکرد..رفتنی کف برم کارت ب کارت میکنم خیالت راحت..

خلاصه رفت و چن روز گذشت خبری نشد و به پیامو تماس من هم اصلاااا توجه نمیکرد...جواب نمیداد..بعدش میدیدم تو روبیکا اینا انلاینه...خلاصه رفتم کلانتری اشنامون اونجابود اتفاقی دید گفتم نمیخام شکایت کنم چن واقعا وقتشو ندارم فقط از اینجا بهش زنگ بزنین بترسه بیاره پولمو بده...

خلاصه ب طرف هم پیام دادم از کلانتری بهت میزنگن تا شکایت نکردم جواب بده...

جواب نداد..نیم ساعت بعد پیام داد متاسفم...

بعدش دیگ جواب نداد..امروز پیام داد از دولت بگذر..اصلا آدم نداری نبود وگرنه بیخیال میشدم..بعدش بالجبازی و نهایت بی ادبی پیام داد نمیدمو فلان منم گفتم موردی نداره من با پلیس پیگیر میخام شم گف تاعصرمیفرسم. ولی شکایت کنم.....بازخبری نشد...تا نیم ساعت پیش دیدم نصف مبلغو زده تماس گرفتم گف همینک هس...بیشتر از این نمیدم هر غلطی میکنی بکن و...

بچه ها من فردا میخام برم کلانتری شکایت کنم...

بخدا بیشتر لجم گرفته..روحیم شدیداً حساسه...

انقدددددد ناراحتم پاک از ناراحتی پیج خورد نمیتونم دو روزه راه برم..

انقدددددد هم روانم بهم ریخته..چرا انقد بی فرهنگ...

از ی طرف از اونروز ک این خانوم اومدم رف ی کرم مارک خوب و گرونم کم شده...تهمت نمی‌زنم ولی حس میکنم برداشته...

من پیگیر میشم شکایتمو میکنم تافردا حسابشو میرسم...

ولیییی حرص و ناراحتی ک این وسط میخورم چی...

توروخدا با اعتماد ما اینکارو نکنین...

من دیگه بدبین شدم نسبت به هر مشتری..

به همهههه...

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

پربازدیدش کنین شاید واقعا تاثیرگذارشه

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا😠

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
از دولت بگذر؟🤣🤣

پول...

بخدا انقددد ناراحتم حد ندارن..چرا ی زن باید همچین شخصیتی داشته باشه

چه ادم بیشعوری  دیگ اینجوری ب کسی اعتماد نکن  دهنشم سرویس کن  خبرشم بده  حرص ...

اگه حتی باور نکنین اسکرین پیامارو دارم

آره درسته یه ماه قبل رفته بودم آرایشگاه پیش دوستم یه خانومی اومد گفت فیبروزمو تمدید کن .طفلی انجام دادکارشو .بعدکه پول خواست گفت من فکر میکردم مجانیه تمدیدش. بعدازکلی بحث شماره کارت گرفت ورفت که رفت

چرا ارایشگرا از کارتخوان استفاده نمیکنن؟این همه دستمزد کارتونه مگه چقد میخواید مالیات بدید که از کار ...

من لاین اجاره کردم سالن کلا برا کس دیگری کارتخوان ندارم فعلا گفتم خیر سرم برا صاحب سالن کارتو نکشه ی وق ناراحت شده و...

عزیزم ی کاری انجام میدی پولشو همون موقع بگیر 

متاسفممم برای دل خودم 

چرا ارایشگرا از کارتخوان استفاده نمیکنن؟این همه دستمزد کارتونه مگه چقد میخواید مالیات بدید که از کار ...

دخترخالم بیچاره تازه آرایشگاه زده مشتریم ندارن واسش مالیات زدن ۵۵میلیون خورده ای نزدیک بود سکته کنه بدبخت ‌.واسه همین جمع کرد