2777
2789
عنوان

چی بگم به این آقا

167 بازدید | 17 پست

دخترا من چن روزیه با یه آقایی آشنا شدم ایشون تو تلگرام به من پیام دادن و بقول خودشون بعد یک ماه این دل و اون دل کردن بهم پیام دادن و ازم خواستن باهاشون آشنا شم من اول قبول نکردم ولی بعدش دیدم آدم باشعوریه و درک و فهمش بالاست گفتم باشه باهم آشنا شیم اینم بگم ک ایشون هدفشون ازدواج نیست چون شرایطشم ندارن منم ندارم امروز قرار گذاشتیم همو ببینیم رفتم همو دیدیم و حرفای معمولیم زدیم ولی من تو حین صحبتامون هیچ حسی یا کششی از جانب خودم به ایشون ندیدم شاید بگید طبیعیه و روزای اولم ولی اگه از اول به کسی حس نگیرم بعدا نمیگیرم حالا من میخوام به ایشون بگم و ادامه ندیم بنظرتون چی بگم که ناراحتی پیش نیاد و ازم دلخور نشن چون بنظر پسر خوبی میاد 

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

تا همینجا اشنایی بنظرم کافیه 

خوشحال شدم از دیدنتون 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا همینجا اشنایی بنظرم کافیه  خوشحال شدم از دیدنتون

یکم خشک نیست آخر رفتارمون باهم خیلی دوستانه است

و واقعا من حس میکردم دوستمه نه کسی ک قراره پارتنرم شه

واقعا نمیخوام ناراحتش کنم چون ایشون خیلی مشتاقن ولی من بی حس و خنثام

امیدوارم حالا ضربه بدی براش نباشه 

فقط 

دیگه

والا 

بخدا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
امیدوارم حالا ضربه بدی براش نباشه  فقط  دیگه والا  بخدا

نه آدم منطقیه

بعدشم یه هفته نیست چه ضربه ای آخه خب آشنا شدیم اونجور ک باید جذب نشدم بیام الکی تو یه رابطه ای بمونم ک حسی ندارم بهش اینجوری بیشتر آسیب میبینه

نه آدم منطقیه بعدشم یه هفته نیست چه ضربه ای آخه خب آشنا شدیم اونجور ک باید جذب نشدم بیام الکی تو یه ...

نه چون میگی همش اصرار داشته از قبل

اون که اره واقعیت بدونه 

خیلی

بهتره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وقتی هدف ازدواج نباشه  چرا الکی خودتونو گول بزنین

مگه همه ی روابط باید به ازدواج ختم شه من بشخصه الان اصلا قصد ازدواج ندارم آمادگیشم ندارم ولی دوس ندارمم تنها باشم

نه چون میگی همش اصرار داشته از قبل اون که اره واقعیت بدونه  خیلی بهتره

اره میگم بهش فعلا ک پیامی نداده شاید متوجه شده