2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید در مورد دعوا

179 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان.لطفا راهنماییم کنید.من ۹ساله ازدواج کردم رابطه خیلی خوبی با خانواده شوهرم داشتم.احترام گذاشتم احترام برداشتم.۲سال پیش نمی‌دونم کدوم از خدا بی خبری با دست خط خودش که خیلی بچه گانه و احمقانه بود تو کاغذ یه چیزایی نوشته بود که مثلاً جادو هست پایینش هم نوشته بود صادر کننده جادو اسم من رو نوشته بود .گذاشته بود زیر یخچال مادرشوهرم اینا .این کارو کرده بودن که مثلاً نشون بدن من نوشتم و جوری نوشته بودن که انگاری من برای خواهر شوهرم نوشتم .خواهر شوهرم این کاغذ رو پیدا کرده بود و به همسرم گفته بود که ببین زنت با من چیکار کرده.همسرم اومد پیشم و ازم پرسید کار من هست یا نه.من به جون مادرم قسم خوردم که کار من نیست چون مادرم برام مهمه و همه اینو می‌دونن به جون مادرم قسم خوردم.دست رو سر دخترم گذاشتم به جون دخترم قسم خوردم که کار من نیست.همسرم هم رفته بود و گفته بود کار زن من نیست.بحث همسرم و خواهرش بالا گرفته بود و خواهر شوهرم نفرین کرده بود که خدا دخترتون رو بکشه.من ۲سال قهر هستیم .الان خواهر شوهرم زنگ زده به همسرم و ما رو دعوت کرده باغشون.الان من موندم چیکار کنم برم یا نه؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
نفرين خيلي بده اما اگر دلت صاف شده باهاشون برو و اشتي كن

دلم صاف نیست چون هم نفرین کردن هم تهمت.از طرفی هم حق میدم چون اسم من تو اون کاغذ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم نری بهتره چون بهت تهمت زدن ببین شوهرت چی میگ

شوهرم میگه بریم.میگه شوهر خواهرم دعوت کرده نریم زشته

ابتدا به ساکن بلند نشو برو . وقتی آمدن گفتن فهمیدیم کار شما نبوده و کار کی بوده اونوقت باهاشون آشتی کن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ابتدا به ساکن بلند نشو برو . وقتی آمدن گفتن فهمیدیم کار شما نبوده و کار کی بوده اونوقت باهاشون آشتی ...

اخه نمیگن.فقط چند روز پیش خواهرشوهرم برای دخترم بلوز خریده بود داده بود به مادرشوهرش که بده برامون.و چند بار هم به همسرم زنگ زده بود

ابتدا به ساکن بلند نشو برو . وقتی آمدن گفتن فهمیدیم کار شما نبوده و کار کی بوده اونوقت باهاشون آشتی ...

همسرم اصرار می‌کنه بریم میگه از همسر خواهرم زشته اگه نریم.گویا شوهر خواهرش دعوت کرده

اخه نمیگن.فقط چند روز پیش خواهرشوهرم برای دخترم بلوز خریده بود داده بود به مادرشوهرش که بده برامون.و ...

عزیزم وقتی نمیگن یعنی احترام اون کسی که این آشوب رو به پا کرده از شما بیشتره . الان هم خواهر شوهرت چیزی نگفته یعنی هنوز ازت دق دلی داره . رفتن شما ممکنه با برخورد سرد و بی احترامی همراه باشه . وموجب پشیمانیتون بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم وقتی نمیگن یعنی احترام اون کسی که این آشوب رو به پا کرده از شما بیشتره . الان هم خواهر شوهرت چ ...

همه اینایی که میگین درسته ولی همسرم میگه زشته

همه اینایی که میگین درسته ولی همسرم میگه زشته

زشت تر از اون رفتاری که با شما شده نیست . اگر برای شوهرت خیلی زشته خب خودش تنها بره . خودت رو سبک نکن . مردها این چیزها رو نمیفهمن . 

زشت تر از اون رفتاری که با شما شده نیست . اگر برای شوهرت خیلی زشته خب خودش تنها بره . خودت رو سبک نک ...

چطوری بگم که نمیتونم بیام آخه ناراحت میشه

شما از کجا مطمئن هستی که اون دعا هم دسیسه خواهر شوهرت نبوده ؟ 

معمولاً اینگونه موارد کار کسی هست که ازش نفع میبره . ببین از این ماجرا کی نفع برد .