2777
2789
عنوان

خانوم ها لطفا بیاین سوال دارم ...

139 بازدید | 8 پست

سلام عشق ها ، من جمعه خواستگاری و بله برونمه از طرفی ۴تا دختر دایی دارم که ۵تا بچه فوق العاده شیطون و فضول و تا حدودی بی ادب دارن، طوری که مامان هاشون اصلا و ابدا بهشون تذکر نمیدن، چون چندماه پیش عقد داداشم بود این ۵تا بچه خونه همه رو تو شیشه کردن، و اینکه این ۴تا دختر دایی هام خیلی خوبن و باهاشون فوق العاده رودربایستی دارم، نمیدونم چطور بهشون بگم بیان و بچه هاشون رو نیارن که ناراحت نشن ، لطفا راه حل بدید چطور بهشون بگم ، اینم بگم اقوام مادریشون عروسی میگیرن بخاطر بچه هاشون اصلا دعوتشون نمیکنن، ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانم و آقا دعوت کنید مهموناتونو که کسی بچشو نیاره

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
عزیزم خانم و آقا دعوت کنید مهموناتونو که کسی بچشو نیاره

میگم که با این ۴تا خواهر رو دربایستی وحشتناک دارم ، نمیدونن چیکار کنم، اصلا هم تذکر نمیدن به بچه هاشون، واسه عقد داداشم این بچه ها نشستن رو مبل ها تکون نمی‌خوردن، هرچی میگفتی پاشید بزرگترها بشینن جیغ و داد ک بیداد میکردن، سرآخر همه بزرگ ها نشستن رو زمین ، موقع رقصیدن همه رو لگدمال کردیم بیچاره ها رو 

سلام عزیزم به نظرم فقط باید خانواده دو طرف باشن نه اینکه فامیلم دعوت کنن منظورم تو و خواستگارته  ...

اخه نامزدم ترک ، از تبریز میان ، چون مسیرشون دوره، خواستگاری و نامزدی یه شبه