2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارم بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از نظرت  خودم و مادرمم همین نظر رو داریم  دعا کنید یکی که تمام معیارام رو داره بیا ...

اون نمیاد همه ی معیارا غیر ممکنه

پنجاه درصد اونه پنجاه درصد شما

فقط اهل بیت ادمای پاک وکاملی بودند

هرکسی بیاد هم عیب داره هم خصوصیت مثبت

سختگیری بیجا فقط سنت رو میبره بالا وبعدها پشیمون میشی که موقعیت هات رو راحت ازدست دادی

یه مقدارش خودت انتخاب میکنی بقیه اش سرنوشتی  هست که خدا برات تعیین کرده

مثل دخترای فامیلمون شدند۲۸ الی۴۸ سال ومجرد وپشیمون

یکی شون صدو‌پنج تا خواستگار رد کرده

ازخود خدا بخواه انچه خیرت هست پیش بیاد نه انچه خودت اصرار داری و‌به صلاح زندگیت نیست

موفق باشید الهی

عزیزم پس چرا اطرافیان بهم میگن پس کی قراره شوهر کنی  انگار از نظر اونا ترشیدم

چون بلانسبت عزیزانت آدم های نا آگاهی هستن . و اینکه اصلا مهم نیست چی میگن . شما اگه بخای بعدا پشیمون نشی و ریسک اشتباه رو کم کنی اول باید خودت رشد کنی از لحاظ روانی و جنبه های دیگه زندگیت. بعد آدم مناسب رو پیدا کنی. الان خیلی سنت پایینه برا اینکه بتونی آدم درست انتخاب کنی

عزیزم پس چرا اطرافیان بهم میگن پس کی قراره شوهر کنی  انگار از نظر اونا ترشیدم

۲۲ سالته دختر خوب. سن ات برای ازدواج کمه. اگه شرایط اش رو داری تا ۲۵ صبر کن. اینجوری بلوغ فکری، عاطفی و اجتماعی بیشتری رو تجربه خواهی کرد. بعد از ۲۵ کم‌کم به ازدواج فکر کن

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

۲۲ سالته دختر خوب. سن ات برای ازدواج کمه. اگه شرایط اش رو داری تا ۲۵ صبر کن. اینجوری بلوغ فکری، عاطف ...

عزیزم خودم دلم میخواد دیگه ازدواج کنم خونه بابام خداروشکر بد نیست ولی هیچ تفریحی ندارم اتفاقا بابام اصلا راضی نیست به ازدواجم نه حالا برای این مورد کلا ، ولی با مادرم که صحبت کردم درکم کرد و در برابر بابام وقتی خواستگار میاد بیشتر طرف منو میگیره آخه بابام حتی اجازه آشنایی هم نمیده همه رو از پشت تلفن رد می‌کنه دیگه اینجوریم خوب نیست 

عزیزم خودم دلم میخواد دیگه ازدواج کنم خونه بابام خداروشکر بد نیست ولی هیچ تفریحی ندارم اتفاقا بابام ...

حق داری عزیزم. اینجوری هم راحت نیست واقعا. 

اگه میتونی کتاب سه جلدی "آیا تو آن گمشده ام هستی؟" رو بخون. از باربارا دی آنجلس. سعی کن دنبال تقویت مهارت های ارتباطی ات باشی. خودت و کلا آقایون رو بهتر بشناسی و بدونی از شریک آینده ات چی میخوای و خودت چه چیزهایی میتونی به اون و زندگی مشترکتون بدی. تا میتونی کتاب های مفید بخون و تو سایت بی‌پلاس پادکست های آقای علی بندری رو که خلاصه کتابه گوش بده. دید ات که به دنیا بازتر بشه درهای جدیدی برات باز میشه. برات دعا میکنم کنار یه همسر فهمیده و همراه و عاشق خوشبخت بشی.

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

حق داری عزیزم. اینجوری هم راحت نیست واقعا.  اگه میتونی کتاب سه جلدی "آیا تو آن گمشده ام هستی؟" ...

اتفاقا کتاب خوندن رو دوست دارم الآنم دنبال یک کتاب خوب می‌گشتم تا شروع کنم ممنون از پیشنهادت و دعای قشنگت انشالله برای شمام بهترینا رقم بخوره