2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارم بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 53 پست

روزی که شوهرم اومد خاستگاریم یه شلوار پارچه ای و یه بلیز زرد قناری پوشیده بود!به عروس خالم گفتم اخه لاغره و تیپش بده گفت ببین خرج تیپش که یه بازار رفتنه خرج لاغریشم بخاطر اینه کسی بهش نمیرسیده تو به اخلاق و جنم اش نگاه کن

راست میگفت الان شوهرم هم رو فرمه هم تیپش خداتا عوض شد ساعت مارک میبنده ادکلن مارک میزنه کت شلوار برای سر کار یا تیپ اسپرت برای باشگاه 

خلاصه نگاه به ظاهر نکن لول زندگی رو ببری بالا عوض میشه 

منم عوض شدم قبلا صد جور تیپ میزدم حالا وقت ندارم برم خرید شوهرم میخره 🤣🤣

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلش خونواده و خود پسره هست .‌‌‌‌‌‌‌گاهی خواهر و برادر زیاد بودن یه نفع هایی هم داره گاهی هم نه. اینا همشون به پسره بر میگرده اگه عقلشو به‌دست این و اون نده  خوبه ولی اگه بخاد حرفای دیگرون رو تو خونه بیاره و ببره و دخالت بده ، بد هست . 

سلام ظاهرا بدک نیست اما باطنش مهمه برو سمت باطنش اما باید بعد تحقیقات مفصل و سوالات مختلف و اشنا شد ...

پسر عموم میشناستش خودمم دیدمش میگه اخلاقش خوبه ولی اینکه اون ریز نقشه و من درشت اندامم اذیتم می‌کنه و اینکه من اصلا به شلوغی عادت ندارم 

اصلا به هیچ عنوان  ۱۰ تا خواهر و برادر خودش یه فاجعه بزرگه

مگه قراره با همه‌ی خاهر برادراش ازدواج کنه

منم بابام ۱۳ تا خاهر برادر داره مامانمم که پدرش ۳ تا زن داشت از هر کدام نزدیک ۱۰ تا بچه داشت

والا من سالی یک بار تو عید عمه عموهام و خاله دای هامو مبینم😑

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
عزیزم اصلش خونواده و خود پسره هست .‌‌‌‌‌‌‌گاهی خواهر و برادر زیاد بودن یه نفع هایی هم داره گاهی هم ن ...

خودش و خانوادش خوبن خواهر برادراش هم سن بالان این ته تقاریشونه و اینکه پسره ریز میزس اذیتم می‌کنه بلخ ه خانوما با زایمان شکسته میشن میترسم بعدا من سن بالاتر بزنم بخصوص که درشت اندامم هستم

نه. ۱۰ تا خواهر و برادر خیلیه اختلاف خانوادگی و فرهنگی‌تون زیاده. مثلا ایشون به خونه شلوغ عادت داره ...

درسته خودم الان جای شلوغ میرم حس خفگی بهم دست میده چون عادت ندارم همش تو خونه ساکت زندگی کردم 

پسر عموم میشناستش خودمم دیدمش میگه اخلاقش خوبه ولی اینکه اون ریز نقشه و من درشت اندامم اذیتم می‌کنه ...

پس چون هم ظاهر برات مهمه و هم به تنهایی عادت داری ردش کن اصلا نذار بیاد خونه