2777
2789

جدیدا یکی از همکارام به من ابراز علاقه کرد و منم به خاطر ابراز علاقش بهش پیام دادم و اونم حسابی خوشحال شد و گفت من خیلی عاشقتم و زندگی منو شیرین کردی و خلاصه اینکه عاشق تم و ….، من ی روز دیدم با همکاران دختر دیگه خیلی صمیمی و در حال بگو و بخنده بهش پیام دادم و گفتم چرا انقدر صمیمی هستین و اینا و فرداش پیام داد من نمیتونم پارتنر کسی بشم و لطفا منو ببخش الان ناراحت بشیم خیلی بهتره تا بعد ..و من حسابی روحیم داغون شد فکر کن تا دیروز بهم میگفت تو بهترینی و… الان تبذیل به یک سنگ شد!!! منم پاک کردم همه چیو اما خیلی از دست خودم عصبانیم!

کلا ذات پسرا همینه 😑🤌🏻

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم

چهارسال با یکی بودم و آخراش بی دلیل میگفت خیانت کردی

پارانوئید داشت دست خودش نبود فکر می‌کرد همه بهش خیانت میکنن

چون فکر میکر بهش خیانت کردم ولم کرد رفت همین چند وقت پیش و من گریه میکردم اون میگفت تموم شده دیگه مهم نیست با این قبلش خیلی دوسم داشت

الانم من یجوری خودم و جمع کردم چون باید برای کنکور بخونم و چاره ای ندارم

ولی همش تو فکرشم و تو ذهنم میگم اون فکر میکنه من خیانت کردم و اگه رو این حساب بره با یکی دیگه من نابود میشم

هعی عزیزم عشق واقعی ب ندرت پیدا میشه. من بعد 6سال دارم جدا میشم سعی میکنم داغون نشم 

برای من پیش اومد و اون پارانوئید داشت چون فکر می‌کرد بهش خیانت کردم رفت بعد چهارسال و با این شرایط روحی داغون آرم برای کنکور میخونم